Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Skatey 800 Off-road čierny

Zobraziť katalóg
Skatey 800 Off-road čierny
Elektro longboard – s výkonom 800W, max. rýchlosťou 32km/h a dojazdom 26km
Kód:  SPTsc386 Produktové číslo:  8718868472168

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skatey 800 Off-road čierny

Elektrický longboard je skvelým riešením pre každého, kto má rád alternatívne spôsoby prepravy do školy či prostú jazdu na longborde vo svojom voľnom čase. Nový model 800 Off-Road je vybavený najnovšou generáciou lítiových batérií, čím zaisťuje rýchle nabitie v horizonte 5 – 7 hodín a dojazd až 26 km. Doska Skatey 800 je spracovaná v tvare kicktail, ktorý má tú výhodu, že prenáša ťažisko jazdca do stredu, čím zaisťuje lepšiu rovnováhu pri jazde. Doska je navyše potiahnutá protišmykovou grip páskou a oplýva robustnými gumovými kolesami pre perfektnú stabilitu na nerovných povrchoch.

Kľúčové vlastnosti elektro longboardu Skatey 800 Off-road

  • Elektrický longboard s nafukovacími kolesami do terénu
  • Konkávna kicktail doska
  • Dojazd 26 km
  • Maximálna rýchlosť až 32 km/h
  • Dve rýchlostné úrovne

Na Skatey 800 Off-Road sa rýchlo naučia jazdiť aj začiatočníci

Súčasťou balenia je bluetooth ovládač, ktorým možno ovládať skateboard a plynulo zrýchľovať či brzdiť. Na ovládači je možné sledovať aj aktuálny stav batérie motora alebo rýchlosť jazdy. Pre maximálnu úsporu energie sa batéria pri nečinnosti automaticky za 5 minút odpojí. Pokiaľ s jazdou na skateboarde nemáte žiadne skúsenosti, Skatey 800 je vybavený bezpečnostným rýchlostným režimom pre začiatočníkov, takže pre vás nebude problém si jazdu rýchlo osvojiť.

Maximálna nosnosť:
130 kg

Kapacita batérie:
12 Ah/36 V

Výkon motora:
800 W

Materiál dosky:
Kanadský javor

Kolieska:
25 cm Off-road nafukovacie

Odporúčaný vek:
12+

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je 800w dosť ak by som chcel takýto skateboard používať denne do práce ak pol kilometra chodím do kopca s 12% stúpaním. Je takýto 800w dostatočný?

návod ke stažení je na nějaky filtr a ne na skateboard.

Je vodeodolný?

Také bych měl zájem o Quatro.

Budete prodávat i verzi 1600?

Diskusia a poradňa k Skatey 800 Off-road čierny
Príslušenstvo pre Skatey 800 Off-road čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skatey 800 Off-road černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skatey 800 Off-road schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skatey 800 Off-road schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skatey 800 Off-road fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií