Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Elite Arion AL13

Zobraziť katalóg
Elite Arion AL13
Valce – ľahký a silný rám s tromi úrovňami odporu, väčšiu bezpečnosť a lepší zážitok z jazdy aj pri vyšších rýchlostiach, jednoducho skladný pomocou jedného pohybu
Kód:  SPTbd0994 Produktové číslo:  8020775017890 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elite Arion AL13

Jedinečné cyklistické valce Elite Arion AL13 sú skvelým pomocníkom. Na valcoch je možné trénovať aj v pohodlí vášho domova. Ich nízka hmotnosť umožňuje ľahkú manipuláciu a konštrukcia je navrhnutá tak, aby sa dali zložiť jedným pohybom. Valce disponujú veľmi ľahkým a silným rámom, ktorý ponúka až 3 úrovne odporu. Vysoko kvalitné materiály zaisťujú dlhú životnosť. Jedinečné hliníkové valce umožňujú lepší zážitok z jazdy aj pri vyšších rýchlostiach a sú zárukou bezpečnosti.

Valce Elite Arion AL13 a ich kľúčové vlastnosti

  • Hliníkové valce zaručujú vyššiu bezpečnosť a jedinečný zážitok z jazdy
  • Perfektná simulácia cestného povrchu
  • 3 úrovne odporu, medzi ktorými si vyberie každý
  • Vhodné pre začiatočníkov aj profesionálnych cyklistov
  • Ľahké skladovanie a prenášanie valcov Elite

Z valcov Elite nebudete chcieť zosadnúť

Valce Elite Arion sú cyklistické valce s veľmi ľahkým a stabilným rámom. Pre bezpečnú jazdu bol zvolený parabolický tvar valcov, vďaka ktorému budete mať dokonalú rovnováhu a stabilitu počas jazdy. Integrovaná plošina umožňuje ľahšie a bezpečnejšie nasadnutie a zosadnutie z bicykla. Konštrukcia valcov je navrhnutá tak, aby sa ľahko a rýchlo dali uskladniť, a ich prenášanie a manipulácia bola čo najjednoduchšia. Vďaka použitým priemyselným ložiskám majú valce Elite Arion dlhú životnosť a ich nízku hlučnosť ocenia všetci obyvatelia domácnosti. Na valcoch je možné jazdiť s horským aj cestným bicyklom. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elite Arion AL13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Arion AL13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elite Arion AL13. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elite Arion AL13. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite Arion AL13.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií