Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Elite Misuro B+

Zobraziť katalóg
Elite Misuro B+
4,4 3 hodnotení
Snímač – rýchlosti, výkonu a frekvencie šliapania, kompatibilný so všetkými iOS a Android telefónmi, tabletmi, cyklopočítačmi a GPS zariadeniami, prenos pomocou Bluetooth Smart alebo ANT+
Kód:  SPTbd1002 Produktové číslo:  0145106 Stránky výrobcu

Elite Misuro B+

Chcete mať pod kontrolou svoj výkon a snímať svoju aktuálnu rýchlosť na trenažéri? Ak áno, tak práve pre vás je tu snímač Elite Misurata B+. Ide o dokonalého pomocníka, ktorý je kompatibilný s väčšinou trenažérov a prenos dát je možný pomocou ANT+/ Bluetooth. Vďaka snímaču Elite Misurata B+ budete poznať svoju frekvenciu šliapania, výkon a rýchlosť. Neváhajte a majte svoj výkon na trenažéri neustále pod kontrolou!

Kľúčové vlastnosti snímača Elite Misura B+

  • Sníma rýchlosť, výkon a frekvenciu šliapania
  • Kompatibilný s väčšinou trenažérov
  • Pre rozhrania ANT+ alebo Bluetooth Smart
  • Kompatibilný so všetkými iOS a Android

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim bude to fungovat s trenazerom elite force ak ano s akou aplikaciou dakujem.

Dobrý den, uvažuji o koupi trenažéru Elite Novo Mag Force s 8 stupni zátěže, je s tím Elite Misuro B+ kompatibilní, a připojím se díky němu do aplikace Zwift?

dobry den da sa pouzit s cycleops tempo fluid? Dakujem

Diskusia a poradňa k Elite Misuro B+
Príslušenstvo pre Elite Misuro B+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite MISURO B+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite Misuro B +.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií