AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Eljet Alu Power zlatá

Zobraziť katalóg
Eljet Alu Power zlatá
3,0 2 hodnotení
Elektrická kolobežka - maximálna rýchlosť 23 km/h, maximálny dojazd 20 - 25 km, max. uhol stúpania 20°, veľkosť kolies 5.5 palcov, minimálna hmotnosť jazdca 20 kg, maximálna hmotnosť jazdca 120 kg, farba modrá, motor 300W, hmotnosť 8.2 kg, kapacita batérie 6600mAh LG, 36V, napätie nabíjačky 110-240V
Kód:  SPTbd0357 Produktové číslo:  8594176633886 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eljet Alu Power zlatá

Chodíte vždy na poslednú chvíľu do práce alebo do školy? Musíte každé ráno dobiehať autobus? Kúpte si spoločníka, vďaka ktorému sa dostanete všade rýchlo a ešte ušetríte čas. Elektrická kolobežka Eljet Alu Power dosahuje rýchlosť až 23 km/h a pomôže vám prekonať vašu dennú trasu v polovičnom až tretinovom čase. S dojazdom až 25 km a krátkou dobou nabíjania je ideálnym dopravným prostriedkom do mesta na každý deň. Tak neváhajte a kúpte si elektrickú kolobežku Eljet Alu Power a doprajte si pokojné rána bez ponáhľania sa.

Elektrická kolobežka Eljet Alu Power - váš nový spoločník do mesta

  • Každý deň vám ušetrí čas pri ceste do práce alebo do školy
  • Elektrická kolobežka so skvelým výkonom vás rýchlo dostane tam, kam potrebujete
  • Vďaka ultraľahkej hliníkovej konštrukcii kolobežku ľahko zložíte a odnesiete v ruke
  • Moderný dizajn v zlatej farbe
  • Odpružené riadidlá na tlmenie nárazov
  • Na jedno nabitie prejdete až 25 km

Rýchlo a bezpečne

Vďaka unikátnej konštrukcii elektrickej kolobežky Eljet Alu Power sa dostanete tam, kam potrebujete rýchlo, ľahko a hlavne bezpečne. Vďaka malému priemeru koliesok a dostatočne veľkému výkonu motora dosahuje kolobežka rýchlosť až 23 km/h. Patentovaná technológia odpruženia zaistí, že žiadny kamienok ani výmoľ na chodníku nebudete cítiť, a budete si tak môcť naplno užívať jazdu. Samozrejmosťou je protišmyková úprava stúpačky, vďaka ktorej sa nemusíte obávať skĺznutiu nohy počas jazdy.

LED displej

Kolobežka má v riadidlách zabudovaný LED displej, vďaka ktorému budete mať jazdu pod kontrolou. Displej zobrazuje aktuálnu rýchlosť a prejdenú vzdialenosť. Ďalším sledovaným údajom je aj stav batérie, a tak si vždy budete môcť naplánovať trasu a nestrachovať sa, že sa v polovici cesty vybije batéria.

 

Kapacita batérie:
6 600 mAh LG / 36 V

Napätie nabíjačky:
110 - 240 V

Motor:
300 W

Hmotnosť:
8,2 kg

Maximálny uhol stúpania:
20°

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
6,6 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
6,6 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych věděl, jak dlouho se nabíjí a kolik má nabíjecích cyklů a zda má volnoběh, zda je možné jet bez motoru. Děkuji.

Dobry den, kolobezka mi prisla se spatnyma riditkama, s neuplnym znacenim a s odlepenym gripem. Nedoporucuju nakup tohoto produktu

dobry den kolik ma kolobezka nosnost dekuji

Dobry den, mam danu kolobezku a funguje OK, ale pri pade sa mi ulomila packa brzdy, viete prosim podarit, kde ju zohnat a ako vymenit? Pripadne kde by som zohnal servis kde sa to da vybavit ako sluzba? Dakujem

Zdravím.....když dosáhnu limit nabíjecích cyklů ´, baterii pak seženu u výrobce..?

Dobrý den, zajímá mě, zda lze jet bez motoru, i když je baterie nabitá, zda se nemusí překonávat nějaký odpor.

Tá kolobežka má svetlo je to aj na fotke a mám ju aj ja doma a je napísané že nema

Diskusia a poradňa k Eljet Alu Power zlatá
Príslušenstvo pre Eljet Alu Power zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eljet Alu Power zlatá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eljet Alu Power Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eljet Alu Power elektromos roller - arany.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií