AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Eljet Ultra Light modrá

Zobraziť katalóg
Eljet Ultra Light modrá
Elektrická kolobežka – ľahká, skladná, hliníková, skvelý výkon, moderný dizajn, protišmyková úprava, LED displej, odpruženie
Kód:  SPTbd0355 Produktové číslo:  8594176633695 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eljet Ultra Light modrá Predaj skončil

Eljet Ultra Light modrá

Auto ani MHD vám nič nehovoria? Skúste elektrickú kolobežku

 

Chcete sa prepravovať z miesta na miesto s ľahkosťou, gráciou a bez zbytočného stresu? Vďaka Eljet Ultra Light sa nemusíte spoliehať na auto, a už vôbec nie na hromadnú dopravu. Tam, kam potrebujete, sa dostanete vďaka elektromotoru s výkonom 350 W, ktorý dokáže kolobežku rozprúdiť rýchlosťou až 20 km/h. K dispozícii je aj protišmykové stúpadlo. Práve vďaka nemu sa pri jazde budete cítiť bezpečne a stabilne.


Eljet Ultra Light (modrá)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Robustný rám aj kolesá. Absolútna kontrola nad jazdou

Rám kolobežky je vyrobený z robustných materiálov a samozrejmosťou sú aj stredne veľké 6,5" kolesá. Čo sa dĺžky nabíjania týka, Eljet Ultra Light nezaostáva ani v tomto ohľade – na prevádzku je pripravená približne v priebehu 2 hodín. Ak chcete mať počas jazdy prehľad o rýchlosti alebo počte najazdených kilometrov, kolobežka tieto údaje zobrazí na integrovanom LCD displeji.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eljet Ultra Light modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eljet Ultra Light modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eljet Ultra Light - hellblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eljet Ultra Light elektromos roller - kék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií