AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Everlast Prstové vrecovky PU S/M

Zobraziť katalóg
Everlast Prstové vrecovky PU S/M
4,0 1 hodnotení
Boxerské rukavice boxerské, 8 oz., silná gélová výplň, vhodné na tréning
Kód:  SPT802 Produktové číslo:  5050787204226 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Everlast Prstové vrecovky PU S/M Predaj skončil

Everlast Prstové vrecovky PU S/M

Tieto jedinečné prstové rukavice Everlast vás nadchnú nielen kvalitným spracovaním, ale aj štýlovým vyhotovením vrátane tlačeného loga na chrbte ruky a nášivke s logom Everlast. Rukavice sú optimálne na nácviky úderov na boxovacom vreci, a to hlavne vďaka veľmi nízkej hmotnosti. Stanú sa jedinečným doplnkom všetkých kondičných boxerov a fanúšikov fitboxu.

Perfektná ochrana

Výhodou týchto rukavíc sú anatomicky tvarované vypchávky palca. Veľmi silná gélová výplň chráni pred prípadnými zraneniami kĺbov a prstov, rovnako ako ich vystužená vnútorná časť, ktorá prípadné riziká minimalizuje. Základom všetkých rukavíc, ktoré sa používajú nielen v bojových umeniach, je kvalitný materiál. Ak hľadáte kvalitné, funkčné a zároveň také rukavice, ktoré vám zaručia bezpečnosť pri ich používaní, sú pre vás tieto prstové vrecovky Everlast vyrobené z umelej kože tou pravou voľbou.

Komfort nadovšetko

Rukavice disponujú aj praktickým a zároveň pohodlným zapínaním na suchý zips. Vďaka 43 cm dlhému a 6 cm silnému koženkovému popruhu umožňujú optimálne nastavenie stupňa utiahnutia na zápästí. Dýchacie otvory umiestnené na dlani rukavice zaisťujú dostatočnú priedušnosť, už nemusíte do rukavice používať bandáže ani iné vnútorné rukavice. Veľmi jednoduchá a rýchla je aj údržba. Stačí ich len umývať vlažnou vodou a mydlom.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Everlast Prstové vrecovky PU S/M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast Prstové pytlovky PU S/M.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií