AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Everlast Suspensor XL

Zobraziť katalóg
Everlast Suspensor XL
5 1 hodnotení
Suspenzor - 100 % bavlna
Kód:  SPT821 Produktové číslo:  5050787202413 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Everlast Suspensor XL

Chránič Suspensor od značky Everlast s veľkosťou XL je určený na ochranu vašich chúlostivých partií. Navlieka sa na spodnú bielizeň podobne ako boxerky. Vyberateľný košíček suspenzora vyrobený z odolného a veľmi pevného tvrdeného PVC spoľahlivo pohlcuje veľké percento úderov a rán. Elastický pás zo 100 % bavlny účinne saje všetok pot. Chránič je vhodný na bojové športy, ako je box, karate alebo sebaobrana, ale môžete ho použiť aj pri iných športoch. Vďaka suspenzoru budete pri zápase alebo pri tréningu dokonale ochránení pred nepríjemnými a bolestivými údermi do vašej citlivej oblasti.

Materiál:

  • pás suspenzora je vyrobený zo 100 % bavlny
  • vyberateľná výplň je vyrobená z tvrdeného PVC

Údržba:
Výplň suspenzora, čiže košíček, vyberte a umyte vlažnou vodou s mydlom. Nosič košíčka, ktorý je vyrobený z bavlny a polyesteru, môžete vyprať v práčke pri teplote 30 °C.

Veľkosť:
XL

Hmotnosť:
110 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, docela mi u všech suspensorů chybí "velikost". Je tam sice XL, L, M, ale podle čeho je měřena a tak. Co jsem se tak dočetl třeba na stránkách everlast.com, tak XL je 38"+, ale rozpětí předchozích velikostí je tak 2", tzn. když mám obvod pasu 110, tak jsem "v háji"?

Diskusia a poradňa k Everlast Suspensor XL
Príslušenstvo pre Everlast Suspensor XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast Suspensor XL.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií