AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Fenix E20 XP-E2

Zobraziť katalóg
Fenix E20 XP-E2
5 13 hodnotení
Svietidlo max. výkon 265 lm, dosvit 210 m, max. výdrž 75 hodín, vodotesná IPX8 - ponor 2 m, 2x AA
Kód:  SPT2138 Produktové číslo:  6942870303352 Stránky výrobcu

Fenix E20 XP-E2

Baterka, ktorú oceníte v mnohých situáciách. Disponuje vysokým maximálnym svetelným tokom 265 lúmenov. Zároveň dosvieti až do 210 metrov, čo je naozaj úctyhodná vzdialenosť. V skutočnosti ide už o druhú generáciu tohto veľmi obľúbeného svietidla. Oproti predchádzajúcej verzii ponúka tento model zjednodušené ovládanie. Všetka manipulácia, a to vrátane zapínania/vypínania, je teraz riešená koncovým tlačidlom. Tiež pribudla jedna úroveň svetelného výkonu, takže konečný počet sa ustálil na čísle štyri. Poteší aj špeciálne navrhnutá elektronika s konštantnou reguláciou prúdu. Tá poskytuje stály svetelný výkon, a to aj pri znižovaní napätia. Inými slovami, aj keď sa zdroj (dve tužkové batérie) vybíja, baterka svieti stále rovnako.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký svetelný tok
  • Dosvieti naozaj ďaleko (až 210 metrov)
  • Stály svetelný výkon
  • Zdroj energie (2 tužkové batérie) vydrží až 75 hodín
  • Odolná voči vonkajším vplyvom
  • Skvele sadne do ruky
  • Ochrana proti náhodnému vloženiu batérie obrátene (prepólovaniu)

Vydrží aj v tých najnáročnejších podmienkach

Najväčšou prednosťou svietidla Fenix E20 XP-E2 je bezpochyby jeho odolnosť. Konštrukcia pozostáva z leteckého tvrdeného hliníka typu T6. Vďaka tomu je baterka nárazuvzdorná. Zvládne pád z výšky jedného metra. Navyše nechýba ani ochrana proti vode. Svietidlo sa právom pýši vodotesnosťou podľa štandardu IPX8. To znamená, že ho bez problémov môžete používať pod vodou, a to až do hĺbky 2 metre. Prednú stranu tvorí čistá, tvrdená, sklenená šošovka. Tá nielenže poskytuje čistý priechod svetla, ale tiež je nezvyčajne pevná.

V neposlednom rade poteší aj výrazné ryhovanie na povrchu batérie, vďaka ktorému ju možno pevne uchopiť bez toho, aby kĺzala z ruky.

Doplňujúce informácie:

Úrovne výkonu:
265 lúmenov - výdrž až 1,4 hodiny
95 lúmenov - výdrž až 6,75 hodiny
35 lúmenov - výdrž až 22,5 hodiny
8 lúmenov - výdrž až 75 hodín

Rozmery:
Dĺžka: 15,4 cm
Priemer tela: 2,1 cm
Priemer hlavy: 2,54 cm

Hmotnosť:
90 gramov (bez batérií)

Obsah balenia:
Šnúrka na zápästie
Náhradný o-krúžok
2× alkalická batéria

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fenix E20 XP-E2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix E20 XP-E2 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fenix ??E20 XP-E2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fenix ??E20 XP-E2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fenix ​​E20 XP-E2 készüléket.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií