Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left

Zobraziť katalóg
Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left
4,5 2 hodnotení
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň mikrovlákno, komfortná teplota 1°C, maximálna výška postavy 180cm, rozmery zabaleného spacáku 40×17×17cm (D׊×V), modrá farba, hmotnosť 1450g
Kód:  SPTferr0158 Produktové číslo:  8014044955990 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left Predaj skončil

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left

Spací vak aj do tých najsilnejších mrazov! Ferrino Nightec 600 Lite Pro M sivej farby je prvotriedny trojsezónny spací vak, v ktorom vám určite nebude zima. Je veľmi ľahký a má šindľovú konštrukciu zloženú z kombinácie 2D a 3D mikrovlákien, ktoré zaručujú najvyšší komfort a pohodlie. Mikrovlákna majú vysoký stupeň tepelnej izolácie a ten im zostáva aj po opakovanom stlačení, alebo vlhkých stavoch. Vnútri sa nachádza aj polyester 190T, ktorý je ľahký a pevný. Na vonkajšej strane nájdete kombináciu 90 % nylonu 310T 40D Diamond Ripstop a 10 % polyesteru 190T. Tá má skvelú odolnosť proti nízkym teplotám, chémii a je pružná a zároveň aj pevná. Spaciemu vaku nechýba ani systém One Touch, ktorý reguluje kapucňu a golier použitím len jednej ruky. V neposlednom rade sa pýši aj dvojitým zipsom, keď na protiľahlej strane hlavného zipsu je druhý zips. S nimi budete mať pohodlie pri vchádzaní do spacieho vaku aj pri vychádzaní z neho.

Kľúčové vlastnosti Ferrino Nightec 600 Lite Pro M

  • Spací vak Ferrino Nightec 600 Lite Pro M je určený aj do mrazov pri teplotách -21 °C
  • Je dodávaný s kompresným obalom pre čo najmenšie transportné rozmery
  • Veľa jeho častí je zateplených, takže vám v ňom nebude zima
  • Skrýva v sebe aj vrecká a dvojité zipsy

Ďalšie vybavenie spacieho vaku

Ferrino Nightec 600 Lite Pro M so svojím vybavením ešte zďaleka nekončí. Zaujme vás napríklad aj anatomickou zatepľovacou kapucňou, alebo zatepľovacím golierom, zateplenou légou zipsu a zateplenými švami. Vďaka týmto vymoženostiam v spacom vaku zabudnete na zimu. Navyše v sebe skrýva aj vrecko na osobné veci, dvojcestné zipsy na ventiláciu a spájanie dvoch spacích vakov a dvojité pásy, ktoré zabránia látke zachytiť sa v zipsoch. O 15 % voľnejší pohyb vám zaručí pružná konštrukcia vnútorných kanálov.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!
Výplň
Mikrovlákno Hotovo!
Max. výška postavy
180 cm Hotovo!
Komfortná teplota
1 °C Hotovo!

Použitie

Max. výška postavy

Max. výška postavy
180 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
1 °C Hotovo!
Maximálna teplota
18 °C Hotovo!
Limitná teplota
-5 °C Hotovo!
Extrémna teplota
-22 °C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 450 g Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, môžete mi prosím potvrdiť, či ide o spacák Ferrino Nightec 600 lite pro M, alebo Nightec 600 Lite Pro M NEW? Podľa stránky výrobcu sa tieto spacáky líšia hmotnosťou aj rozmerom. Ďakujem

Dobrý deň, nemáte tam náhodou chybný údaj " rozmery zbalený: 205×75cm" ?

Diskusia a poradňa k Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left
Príslušenstvo pre Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Nightec 600 Lite Pro M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferrino Nightec 600 LITE PRO M.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií