AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ferrino Ready Stady 5

Zobraziť katalóg
Ferrino Ready Stady 5
Stan nafukovací rodinný pre 5 osôb so samonosnou konštrukciou, stačí len tlaková pumpa, ktorá je súčasťou balenia, všetko v cestovnej taške, hmotnosť 27,3 kg
Kód:  SPT18206 Produktové číslo:  8014044903601 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Ready Stady 5

Na vašich výletoch k moru či túrach za dobrodružstvom do prírody s istotou oceníte kvalitný a nepremokavý prístrešok, do ktorého v prípade potreby budete mať možnosť zložiť hlavu a nechať odpočinúť unavené telo. Rodinný stan pre päť osôb ponúka kráľovský priestor s rozmermi 420 × 360 × 205 cm na prespanie. Celý prístrešok možno zbaliť do dvoch obalov s rozmermi 81 × 42 × 32 cm a 63 × 21 × 27 cm s hmotnosťou 25,5 kilogramov.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaná praktická markíza
  • Pevná a odolná konštrukcia
  • Nafukovací stan pre rodinu
  • Rozmery zbalené A: 81 × 42 × 32 cm
  • Rozmery zbalené B: 63 × 21 × 27 cm
  • Rozmery stanu: 420 × 360 × 205 cm
  • Vodný stĺpec: 2500/3000 mm
  • Hmotnosť: 25,5 kg
  • Počet osôb: 5

Miesto pre celú rodinu

Konštrukcia stanu sa skladá celkom z troch vzduchových tubusov, ktoré možno nafúknuť prostredníctvom tlakovej pumpy, ktorá je súčasťou balenia. Vďaka tomu sú vytvorené stabilné oblúky, na ktoré možno zavesiť vnútorný stan. Celá konštrukcia môže byť pripevnená k zemi prostredníctvom oceľových kolíkov, ktoré ju tak udržia na svojom mieste. V prípade nepriaznivého počasia sa môžete spolahnúť na hornú časť stanu s vodným stĺpcom 2500 mm a podlážkou eliminujúcou až 3000 mm vody. 

Stan disponuje dvoma bočnými, jedným predným a zadným vchodom s praktickou markízou a moskytiérou. Priestranná predná predsienka vás ochráni pri pobyte na čerstvom vzduchu pred slnkom a dažďom. Systém Camera air sa postará o odvetrávanie vnútornýchch priestorov. V interiéri spálne nájdete vrecká na osobné veci a háčik na zavesenie svietidla. Prostredníctvom šnúr Multi point možno regulovať vypnutie stien stanu. Súčasťou balenia je aj priestranná transportná taška a sada na opravu. 

 

Parametre a špecifikácia

Vodný stĺpec tropika
2 500 mm Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Hmotnosť
25,5 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vodný stĺpec tropika
2 500 mm Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Hmotnosť
25,5 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrino Ready Stady 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Ready Stady 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ferrino Ready Stady 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ferrino Ready Stady 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferrino Ready Steady 5.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií