Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Ferrino Zephyr 17 + 3 – blue

Zobraziť katalóg
Ferrino Zephyr 17 + 3 – blue
5 5 hodnotení
Športový batoh – plne vybavený pre beh, horské bicykle a ľahké trekingové aktivity, DE.N.S. ventilačný systém zabezpečuje dokonalé odvetranie chrbta
Variant
Kód:  SPTbd1078 Produktové číslo:  8014044926105 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Zephyr 17 + 3 – blue

Veľmi ľahký športový batoh Zephyr v modrej farbe ponúka objem 17 litrov a rozopnutím zipsu získate ďalšie 3 litre navyše. Batoh je ideálny pre všestranné využitie, výlety, cyklistiku alebo behanie a je pripravený pre použitie s vakom na vodu. Chrbtový systém D.N.S. zaisťuje maximálnu priedušnosť a cirkuláciu vzduchu aj pri dlhšom nosení. Ramenné popruhy a bedrový pás sú vyrobené zo sieťoviny a ergonomicky tvarované, čo prispieva k pohodlnému používaniu batoha. Použitý materiál 100 % polyester Diamond HD s hustotou tkania 210D zaisťuje jeho nízku hmotnosť zároveň s jeho vysokou odolnosťou.

Kľúčové vlastnosti batoha Ferrino Zephyr modrý

  • Športový batoh na všestranné využitie
  • Batoh Zephyr ponúka objem až 20 litrov
  • Chrbtový systém D.N.S. pre maximálnu priedušnosť a pohodlie
  • Nízka hmotnosť batoha Zephyr a zároveň vysoká odolnosť materiálu Diamond HD
  • Priehradka na vodný vak
  • Reflexné prvky, pútko na svetlo a píšťalka pre maximálne bezpečie
  • Pláštenka proti dažďu
  • Odnímateľná sieťka na helmu
  • Modrá farba

Vybavenie batoha Zephyr 17 + 3

Pri batohu Zephyr oceníte členitosť úložného priestoru. Dôležité veci môžete uložiť do bezpečnostného vrecka na doklady a kľúče alebo do malej kapsičky na bedrovom páse. Ďalšou možnosťou sú postranné bočné vrecká alebo predné vrecko na zips. Do prednej časti batoha môžete pripnúť sieťku a uložiť do nej helmu. Pri nepriaznivom počasí máte k dispozícii pláštenku. Pre vašu maximálnu bezpečnosť slúžia reflexné prvky, pútko na pripnutie svetla a píšťalka na hrudnom páse.

Rozmery:
45 × 28 × 19 cm

Hmotnosť:
870 g

Objem:
17 + 3 litre

Produktové línie: Ferrino Zephyr 17+3 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrino Zephyr 17 + 3 – blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Zephyr 17+3 - blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií