AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Ferrino Zephyr 22 + 3 – blue

Zobraziť katalóg
Ferrino Zephyr 22 + 3 – blue
5 5 hodnotení
Športový batoh – plne vybavený na beh, horský bicykel a ľahké trekingové aktivity, D.N.S. ventilačný systém zabezpečuje dokonalé odvetranie chrbta
Variant
Kód:  SPTbd1079 Produktové číslo:  8014044926112 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Zephyr 22 + 3 – blue

IDEÁLNY BATOH PRE ŠPORTOVCOV

TO JE FERRINO ZEPHYR

Veľmi ľahký športový batoh Zephyr v modrej farbe ponúka objem 22 litrov a rozopnutím zipsu získate ďalšie 3 litre navyše. Batoh je ideálny na všestranné využitie, výlety, cyklistiku alebo beh a je pripravený na použitie s vakom na vodu. Chrbtový systém D.N.S. zaisťuje maximálnu priedušnosť a cirkuláciu vzduchu aj pri dlhšom nosení. Ramenné popruhy a bedrový pás sú vyrobené zo sieťoviny a ergonomicky tvarované, čo prispieva k pohodlnému používaniu batohu. Použitý materiál 100 % polyester Diamond HD s hustotou tkania 210D zaisťuje nízku hmotnosť batohu zároveň s jeho vysokou odolnosťou.

Čím je modrý Ferrino Zephyr výnimočný?

• Je to športový batoh určený na všestranné využitie
Batoh Zephyr ponúka objem až 25 litrov

Chrbtový systém D.N.S. zaručuje maximálne pohodlie a priedušnosť
Diamond HD materiál zaisťuje minimálnu hmotnosť a veľkú odolnosť
• Špeciálne prvky – reflexné prvky, priehradka na vodný vak, pútko na svetlo, plášť proti dažďu, hlasná píšťalka a odnímateľná sieťka na prilbu

Prepracované detaily Ferrino Zephyr 22 + 3

Pri batohu Zephyr oceníte členitosť úložného priestoru. Dôležité veci môžete uložiť do bezpečnostného vrecka na doklady a kľúče alebo do malého vrecka na bedrovom páse. Ďalšou možnosťou sú postranné bočné vrecká alebo predné vrecko na zips. V prednej časti batohu môžete pripnúť sieťku a uložiť do nej prilbu. Pri nepriaznivom počasí máte k dispozícii nepremokavý plášť do dažďa. Pre vašu maximálnu bezpečnosť slúžia reflexné prvky, pútko na pripnutie svetla a píšťalka na hrudnom páse.

 
Produktové línie: Ferrino Zephyr 22+3 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje aj nadrž na vodu ?

Diskusia a poradňa k Ferrino Zephyr 22 + 3 – blue
Príslušenstvo pre Ferrino Zephyr 22 + 3 – blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Zephyr 22+3 - blue.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií