Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Fila J-One Boy Combo 2-Set

Zobraziť katalóg
Fila J-One Boy Combo 2-Set
Kolieskové korčule – vhodné pre začiatočníkov; určené pre deti, priemer koliesok: 72 mm, tvrdosť koliesok: 82A, typ ložiska ABEC 5, zapínanie suchý zips, sezóna 2021
Kód:  SPTfila004nad Produktové číslo:  SPTfila004nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fila J-One Boy Combo 2-Set Predaj skončil

Fila J-One Boy Combo 2-Set

Inline korčule Fila J-One Boy Combo 2-Set budú pre vás výborným spoločníkom, či už ste profesionál alebo jazdíte len občas. Majú priemer koliesok 70 mm. Kolieska tejto veľkosti sú vhodné aj pre začiatočníkov. Sú totiž charakteristické ľahšou ovládateľnosťou jazdy. Konštrukcia korčule je anatomicky vyrobená a veľmi pevná, preto dosahuje vysokú odolnosť a bezpečnosť. Kolieskové korčule majú v stredoch koliesok ložiská s certifikáciou ABEC 5. Svojím určením sú ideálne hlavne pre dieťa. Mondopoint, teda vnútorná časť korčule, je u inline korčúľ FILA presne 170 mm. Topánku je možné v prípade potreby roztiahnuť na inú veľkosť. Môžete sa spoľahnúť celkovo na štyri kolieska. Tieto kolieska sa vyznačujú perfektnou ovládateľnosťou. Tie disponujú tvrdosťou 82A.

Najdôležitejšie prednosti inline korčúľ Fila J-One Boy Combo 2-Set

  • Inline korčule Fila J-One Boy Combo 2-Set sú osadené kolieskami s tvrdosťou 82A
  • Mondopoint s hodnotou 170 mm
  • Topánku možno roztiahnuť podľa aktuálnej potreby
  • Prevládajúca farba: biela, čierna a červená
  • Kvalitné certifikované ložiská ABEC 5
  • Priemer koliesok: 70 mm
  • Kolieskové korčule FILA sú navrhnuté pre dieťa
  • Výkonnosť: začiatočník
  • Ložiská sú kovové
  • Sú veľmi ľahko ovládateľné

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fila J-One Boy Combo 2-Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fila J-One Boy Combo 2-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fila J-One Boy Combo 2-Set.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií