Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fila Mizar 80 Lady Black Magenta UK 6,5 (EÚ 40)

Zobraziť katalóg
Fila Mizar 80 Lady Black Magenta UK 6,5 (EÚ 40)
Kolieskové korčule dámske pre začiatočníkov a pokročilých, pohodlné a ľahké, hlinkový podvozok, kolieska 80mm, ložiská ABEC 5, veľkosť UK 6,5
Kód:  SPT11929 Produktové číslo:  8026473365288

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fila Mizar 80 Lady Black Magenta UK 6,5 (EÚ 40) Predaj skončil

Fila Mizar 80 Lady Black Magenta UK 6,5 (EÚ 40)

Vyberte si kvalitný a maximálne komfortné vybavenie pre vašu obľúbenú športovú aktivitu. Moderné kolieskové korčule od popredného výrobcu Fila z radu Mizar vynikajú vysokou kvalitou spracovania a boli dômyselne navrhnuté tak, aby zodpovedali potrebám všetkých začiatočníkov aj pokročilých korčuliarov, ktorí sa chcú pobaviť a zároveň si zašportovať v maximálnom pohodlí. Vďaka technológii SOFTWEAR disponujú korčule veľmi nízkou hmotnosťou. Odľahčený dizajn vám poskytne absolútnu kontrolu nad vašimi korčuľami a ponúkne vám tiež oveľa vyššiu rýchlosť. Užite si rýchlu a bezstarostnú jazdu a vychutnajte si pohyb na čerstvom vzduchu!

kľúčové vlastnosti

  • Dámske kolieskové korčule sú vyvedené vo veľkosti UK 6,5
  • Dômyselne navrhnuté pre začínajúcich i pokročilých korčuliarov
  • Minimalistické prevedenie, ktoré zvyšuje komfort a zabraňuje vzniku otlakov
  • Ľahkosť, rýchlosť, útlosti, dynamika a perfektnú ovládateľnosť
  • Štýlový dizajn v mimoriadnom farebnom prevedení
  • Predtvarované polstrovanie s využitím priedušného materiálu Air Flow
  • Dotiahnutie pomocou račňové pracky, šnúrok a širokého nártního pásku na suchý zips
  • Kolieska s priemerom 80 mm as tvrdosťou 82A

Odľahčené, priedušné a minimalisti prevedenie

Inovatívny in-line korčule sú najlepším pomocníkom pre zlepšenie vašej telesnej i duševnej kondície.   Vynikajú kvalitným hliníkovým rámom, kolieskami o priemere 80 mm s tvrdosťou 82A a ložiskami ABEC 5. Vyrobené sú z vysoko odolného a priedušného materiálu s využitím pokročilej technológie AIR FLOW, vďaka čomu je zaistená neustála ventilácia. Vaše nohy tak zostanú dokonale v suchu. Topánka korčule vyniká unikátnym vyštíhleným dizajnom, ktorý pripomína modernú bežecké topánky. Naviac je vyrobená len z jedného kusu. Vďaka předtvarovanému a veľmi mäkkému polstrovanie sa skvele prispôsobí tvaru vášho chodidla, a preto sa budete cítiť ako v papučkách. Rozlúčte sa navždy s bolestivými otlakmi a nepríjemnými odreninami!

Jedinečný upínací systém a mimoriadny dizajn

Korčule ponúkajú tiež dômyselný systém šnurovania. Ľahko a rýchlo ich dotiahnete pomocou šnúrok, ráčňové pracky a špeciálneho širokého nártního pásku na suchý zips. Moderné dámske in-line korčule vás na prvý pohled zaujmú štýlovým dizajnom a obľúbite sa ich aj vďaka oslnivému farebnému prevedeniu.

Parametre a špecifikácia

Priemer koliesok
80 mm (3,15 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC 5 Hotovo!
Zameniteľné kolieska a nôž
Nie Hotovo!
Farba
Čierna, Purpurová Hotovo!

Kolieska a ložiská

Priemer koliesok
80 mm (3,15 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC 5 Hotovo!

Typ

Zameniteľné kolieska a nôž
Nie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Purpurová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fila Mizar 80 Lady Black Magenta UK 6,5 (EÚ 40) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fila Mizar 80 Lady Black Magenta UK 6,5 (EU 40).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií