PET AlzaBoxy Q1

Fischer RC CLASSIC WS veľkosť 42 EU/ 270 mm

Zobraziť katalóg
Fischer RC CLASSIC WS veľkosť 42 EU/ 270 mm
Topánky na bežky – bežecká technika: klasická technika, pre športových lyžiarov, typ viazania: NNN, tvrdosť: Soft, sezóna: 2018/2019, hmotnosť: 335g/38
Kód:  SPTfis0350 Produktové číslo:  9002972223068

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer RC CLASSIC WS veľkosť 42 EU/ 270 mm Predaj skončil

Fischer RC CLASSIC WS veľkosť 42 EU/ 270 mm

Fischer RC CLASSIC WS predstavujú elegantné dámske topánky na bežky určené predovšetkým pre športové lyžiarky na klasickú techniku. Vynikajú svojou nízkou hmotnosťou a vďaka technológii Fischer Boot Fit Concept tiež skvele padnúcou formou, ktorá sa plne prispôsobí dámskej nohe. Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premoknutiu a vnútorná výstelka Comfort Guard úniku tepla z topánky, a tak vaše nohy pocítia skvelý tepelný komfort aj v prípade väčšieho chladu či vlhka. Oblasť okolo členku a päty je opatrená hmotou Thermo Fit, ktorá sa už po niekoľkých málo hodinách jazdy maximálne prispôsobí tvaru nohy a má rovnako vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. V bežeckých topánkach Fischer RC CLASSIC WS si budete jazdu na bežkách užívať v dokonalom pohodlí a tepelnom komforte.

Kľúčové vlastnosti topánok na bežky Fischer RC CLASSIC WS vo veľkosti 42 EU/270 mm

  • Dámske topánky na bežky na klasickú techniku
  • Určené pre športové lyžiarky
  • Fischer RC CLASSIC WS s veľmi nízkou hmotnosťou
  • Skvele padnúca forma vďaka Fischer Boot Fit Concept
  • Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premoknutiu
  • Vnútorné čalúnenie Comfort Guard pre dokonalý tepelný komfort
  • Hmota Thermo Fit pre prispôsobenie sa tvaru chodidla
  • Spoľahlivé Fischer Speed Lock zapínanie
  • Farebné vyhotovenie: žlto-čierno-biele

Dokonalo komfortné

Prednosťou topánok Fischer RC CLASSIC WS je skutočne dokonalý komfort, ktorý vám poskytnú. Úplne pohodlné je aj samotné obúvanie topánok, pretože sú opatrené veľmi spoľahlivým zapínaním Fischer Speed Lock. Stačí len utiahnuť šnúrky a vaša noha bude zabezpečená. Nechýba ani technológia Fischer Fresh, ktorá eliminuje nepríjemné pachy a zaistí príjemnú sviežosť vnútri topánky. Topánky na bežky Fischer sú jednoducho skvelou voľbou pre všetky ženy, ktoré preferujú pri lyžovaní maximálne možný komfort. 

Veľkosť:
42 EU

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer RC CLASSIC WS veľkosť 42 EU/ 270 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer RC CLASSIC WS vel. 42 EU/ 270 mm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií