Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fischer XC Comfort Pro My Style

Zobraziť katalóg
Fischer XC Comfort Pro My Style
Topánky na bežky – na klasickú techniku, zamerané na komfort a pohodové lyžovanie, zaistené proti chladu aj vlhku, priedušná membrána Triple-F, rýchle sťahovanie Speed ??Lock, impregnácia Fischer Fresh proti tvorbe zápachu
Kód:  SPTfis0104nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer XC Comfort Pro My Style Predaj skončil

Fischer XC Comfort Pro My Style

Príjemné, veľmi komfortné a elegantné topánky Fischer vám spríjemnia chvíle strávené na bežkách. Sú určené pre rekreačné lyžovanie a náročnejšie lyžiarky. Topánky XC Comfort Pro My Style sa ľahko obúvajú aj vyzúvajú, zapínajú sa suchým zipsom a sťahovacím pásikom ich prispôsobíte presne svojej nohe. Majú vodoodolný golier proti zapadnutiu snehu do topánky. Podrážka topánok je uspôsobená pre športové lyžovanie, je mäkká, protišmyková a samočistiaca. Jej konštrukcia umožňuje ľahké kĺzanie po snehu a je upravená konceptom Ladies Fit pre ženskú postavu.

 

Kľúčové vlastnosti topánok Fischer XC Comfort Pro My Style

  • Dámske topánky na bežky Fischer pre rekreačné lyžovanie a náročnejšie lyžiarky
  • Pre klasickú techniku
  • Impregnácia Fischer Fresh proti zápachu
  • Mäkká, protišmyková a samočistiaca podrážka topánok Fischer XC Comfort Pro My Style
  • Ladies Fit pre ženskú postavu
  • Vložka s priedušnou membránou TRIPLE-F udržuje vaše nohy v teple
  • Hmota THERMO FIT v zadnej časti topánky sa prispôsobí presne vašej nohe
  • Vodoodolný golier proti zapadnutiu snehu do topánky
  • Bielo-čierna farebná kombinácia

Topánky na bežky XC Comfort Pro My Style ponúkajú maximálny komfort

Vnútorná vložka Comfort Guard vás spolu s priedušnou membránou TRIPLE-F ochráni pred nepriazňou počasia. Naviac je vložka ošetrená impregnáciou Fischer Fresh, ktorá bráni tvorbe zápachu. V zadnej časti topánky nájdete hmotu THERMO FIT, ktorá zaisťuje vynikajúcu tepelnú izoláciu a tvaruje sa presne podľa vašej nohy, a tak prispieva k maximálnemu komfortu.

Hmotnosť:
427 g (pre veľkosť 38)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer XC Comfort Pro My Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer XC Comfort Pro My Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fischer XC Comfort Pro My Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fischer XC Comfort Pro My Style. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fischer XC Comfort Pro My Style sífutó cipő.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií