Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fit-day Dárek Imunita

Zobraziť katalóg
Fit-day Dárek Imunita
Darčeková sada – superfood long-life, superfood chia-mango, průhledný shaker, pro energii na celý den, dodává vitamíny a minerály
Kód:  SPTsupl0694 Produktové číslo:  9994

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fit-day Dárek Imunita Predaj skončil

Fit-day Dárek Imunita

Spoločnosť Fit-day vytvorila ideálne darčekovú sadu pre všetkých, ktorí sa starajú o svoju imunitu. Sada obsahuje superfood Long-life, superfood s príchuťou chia-mango a praktický priehľadný shaker pre miešanie vašich nápojov. Všetko je zabalené v darčekovej kazete vhodné pod stromček. Rad produktov Fit-day bola vyvinutá pre všetkých, čo skutočne chcú jesť zdravo a dať telu to najlepšie.


Dárková sada Fit-day Dárek Imunita

Lahodné čučoriedky, brusnice a acai

Fit-day Superfood Long Life je bomba antioxidantov pre vaše telo. Tento energizujúci a výživný nápoj je kombináciou vysoko kvalitného rastlinného proteínu, čučoriedok, brusníc a acai, ktoré patria medzi najsilnejšie antioxidanty. Jedna dávka tohto lahodného mixu vám dodá energiu a povzbudí vás na celý deň. Táto unikátna formula poskytne vášmu telu veľa vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov na posilnenie tela. V každej porcii navyše dostanete tú najlepšie vstrebateľnú formu proteín z hrachu a ryže.

.

Dárková sada Fit-day Dárek Imunita

Mango a chia semienka

Fit-day Superfood je energizujúci bomba pre vaše telo. Chia v aztéckej jazyku znamenajú silu. Semienka chia sú veľmi výživná a plná minerálov prospešných pre vaše telo. Tento výživný nápoj je kombináciou vysoko kvalitného rastlinného proteínu, chia semienok a lahodného manga. Jedna dávka super mixu vám dodá veľa energie a povzbudí vás na celý deň.

Dárková sada Fit-day Dárek Imunita

Doprajte svojmu telu hŕbu potrebných vitamínu

Poznámka:
» Všetky zdravé balíčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fit-day Dárek Imunita.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií