AP+ nový vizuál Aplikace

Fit-day Dárek protein

Zobraziť katalóg
Fit-day Dárek protein
Darčeková sada – proteiny čokoládový, natural a datlový, ideální pro přípravu nápojů, snídaní i jídel pro celou rodinu, přírodní zdroj bílkovin
Kód:  SPTsupl0695 Produktové číslo:  9995

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fit-day Dárek protein Predaj skončil

Fit-day Dárek protein

Spoločnosť Fit-day vytvorila ideálne darčekovú sadu pre všetkých športových nadšencov. Sada obsahuje proteín čokoládový, proteín natural a proteín datle. Všetko je zabalené v darčekovej kazete vhodné pod stromček. Rad produktov Fit-day bola vyvinutá pre všetkých, čo skutočne chcú jesť zdravo a dať telu to najlepšie.


Dárková sada Fit-day Dárek protein

Pre športovcov a fitness nadšencov

Fit-day Protein je prírodný zdroj bielkovín z hrachu a ryže. Fit-day proteín má lahodnú čokoládovo-krémovú chuť a jeideálny do nápojov, raňajkami a jedál pre celú rodinu. Dodáva dlhodobý pocit sýtosti a je ľahko vstrebateľný. Jedna dávka dodá vášmu telu 21,9 gramov kvalitné bielkoviny zo 100% prírodných surovín, bez lepku, alergénov a pridaného cukru. Obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, takže je vhodný aj pre športovcov s vysokým energetickým výdajom.

.

Dárková sada Fit-day Dárek protein

Proteín Natural a Date

Fit-day Protein Natural je prírodný zdroj bielkovín z hrachu a ryže. Vyznačuje sa krémovou chuťou a dodáva všetkému telu dlhodobý pocit sýtosti. J edna dávka dodá vášmu telu 24 gramov kvalitné bielkoviny zo 100% prírodných surovín, bez lepku, alergénov a pridaného cukru.

Fit-day Protein s príchuťou datlí v ás určite nesklame.Jedna porcia obsahuje 20 g bielkovín. Navyše je vhodný pre všetkých, ktorí svoj jedálniček chcú obohatiť o bielkoviny.

Dárková sada Fit-day Dárek protein

Obohaťte svoj jedálniček o bielkoviny

Poznámka:
» Všetky zdravé balíčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fit-day Dárek protein.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií