Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Fit-day Dárek zdravá snídaně

Zobraziť katalóg
Fit-day Dárek zdravá snídaně
Darčeková sada – milkshake s příchutí kávy, smoothie mango-malina, průhledný shaker, ideální pro přípravu snídaně a svačiny pro celou rodinu
Kód:  SPTsupl0696 Produktové číslo:  9996

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fit-day Dárek zdravá snídaně Predaj skončil

Fit-day Dárek zdravá snídaně

Spoločnosť Fit-day vytvorila ideálne darčekovú sadu pre všetkých, ktorí milujú zdravé raňajky. sadaobsahuje m ilkshake s príchuťou kávy, smoothie s príchuťou mango-malina a praktický priehľadný shaker pre miešanie vašich nápojov. Všetko je zabalené v darčekovej kazete vhodné pod stromček. Rad produktov Fit-day bola vyvinutá pre všetkých, čo skutočne chcú jesť zdravo a dať telu to najlepšie.


Dárková sada Fit-day Dárek zdravá snídaně

Lahodná chuť kávy

Vďaka správnemu pomeru použitých surovín je milkshake nielen veľmi chutný a zdravý, ale aj dobre stráviteľný. Absencia laktózy zaistí, že vás nebude trápiť nafúknuté brucho a nadúvanie. Nestrácajte čas prípravou desiaty a nachystajte si radšej porciu Milkshake Fit-Day, ktorý vďaka podielu sušeného banánu a jemne namletých kávových zŕn chutí lepšie ako umelo dochucovanie mlieka.

Dárková sada Fit-day Dárek zdravá snídaně

Exotická chuť smoothie

Vo Fit-day Smoothie sa snúbi exotická chuť manga a malín.Je ideálny na prípravu raňajkových nápojov pre celú rodinu. Dodáva dlhodobý pocit sýtosti a je ľahko vstrebateľný. Jedna dávka dodá vášmu telu 12,5 gramov kvalitné bielkoviny zo 100% prírodných surovín, bez lepku, alergénov a pridaného cukru. Obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, takže je vhodný aj pre športovcov s vysokým energetickým výdajom.

Dárková sada Fit-day Dárek zdravá snídaně

Budujte objem, alebo rýsujte svaly

Poznámka:
» Všetky zdravé balíčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fit-day Dárek zdravá snídaně.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií