AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fitbit Charge 3 Blue Grey/Rose-Gold Aluminium

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge 3 Blue Grey/Rose-Gold Aluminium
4,6 14 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie vystúpaných poschodí, intervalový tréning, pripojenie pomocou WiFi, Bluetooth a USB, s akcelerometrom, s výškomerom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android, iOS a Windows Phone
Kód:  SPTftbch302

Fitbit Charge 3 Blue Grey/Rose-Gold Aluminium

Foto
Fitbit Charge 3

Získajte viac informácií o svojom tele, zdraví a svojich pokrokoch so smart náramkom Fitbit Charge 3. Tento pokročilý vodoodolný fitnes náramok vie toho oveľa viac než len počítať kroky – monitoruje váš srdcový tep 24/7, počíta spálené kalórie, rozoznáva viac ako 15 druhov cvičení, stráži plnenie vytýčených cieľov, sleduje váš spánok a veľa ďalšieho. Každý deň sa dozviete niečo cenné o svojom zdraví, čo vám umožní aktívne pracovať na svojom sebarozvoji a dosiahnuť svoje ciele. 

  • Vodoodolnosť až do hĺbky 50 m 
  • Až 7 dňová výdrž batérie 
  • Monitoring srdcového tepu 24/7 
  • Automatické sledovanie cvičenia
  • Sledovanie spánku a tipy 
  • Trendy aktivít na jednom mieste 
  • Režimy cvičenia založeného na cieľoch 
  • Oznámenie hovorov, SMS správ a aplikácií 

Nech to strieka 

Vhodný na plávanie a vodoodolný až do hĺbky 50 metrov. Náramok Charge 3 automaticky sleduje údaje o plávaní a môžete ho nosiť do sprchy, bazéna i na ďalšie podobné miesta. 

 VHODNÝ NA PLÁVANIE 

Foto

 AŽ 7 DŇOVÁ VÝDRŽ BATÉRIE ** 

Váš osobný zdravotný a fitnes spoločník 

Vďaka až sedemdňovej výdrži batérie vás bude Fitbit Charge 3 informovať o postrehoch a dodávať vám inšpiráciu celý deň. (Líšia sa v závislosti od použitia a ďalších faktoroch). 

Foto

Udržte si prehľad o plnení vašich cieľov 

Pomocou monitoringu srdcového tepu 24/7 si udržíte lepší prehľad o spaľovaní kalórií, budete môcť optimalizovať svoje cvičenie a objavíte zdravotné trendy, ktoré vás inšpirujú k dosiahnutiu svojich zdravotných a cvičebných cieľov. 

 MONITORING SRDCOVÉHO TEPU 24/7 

Foto

 REŽIMY CVIČENÍ ZALOŽENÝCH NA CIEĽOCH 

Štatistiky v reálnom čase 

Vyberte si z viac ako 15 režimov cvičenia, ako sú napríklad beh, jazda na bicykli, plávanie, joga, kruhový tréning a ďalšie. Stanovte si cieľ a v priebehu cvičenia získajte štatistiky, vďaka ktorým budete vedieť, ako sa ďalej zlepšovať. 

Foto

Každé zariadenie Fitbit má ... 

Foto

Technológia SmartTrack 

Náramok Fitbit Charge 3 automaticky rozpoznáva a zaznamenáva rôzne druhy cvičení, takže si udržíte prehľad o svojom tréningu i bez stláčania gombíkov. 

Foto

7 dňová výdrž batérie 

So sedemdňovou výdržou batérie sa budete môcť menej zaoberať zariadením a viac sa sústredíte na svoje ciele. 

Foto

Celodenný monitoring aktivity 

Sledujte svoju aktivitu, vrátane počtu ušlých krokov, urazenej vzdialenosti, spálených kalórií a minút aktivity celý deň a potom si prezrite zhrnutie v aplikácii Fitbit. 

Foto

Pripomienky, že máte byť aktívny 

Náramok Fitbit Versa vám pomáha vtesnať do vášho bežného dňa viac aktivity tým, že vám zasiela priateľské pripomenutie, že máte byť aktívny a dosiahnuť stanovený cieľový počet krokov, ktoré máte každú hodinu ujsť. 

Fitbit aplikácia o zdraví a kondícii 

Foto

Buďte aktívny s celodenným monitorovaním aktivity 

Každý deň si udržujte prehľad o počte ušlých krokov, urazenej vzdialenosti, spálených kalóriách a minútach aktivity. Prezrite si zhrnutie svojich štatistík v aplikácii Fitbit a sledujte, ako cvičenie ovplyvňuje váš kľudový tep. 

Foto

Cvičte častejšie vďaka trénerovi 

Cvičte kedykoľvek a kdekoľvek s Fitbit trénerom vo vašom telefóne, tablete alebo počítači. Dostávajte plány cvičenia prispôsobené vašim možnostiam. Ako bude váš tréning pokračovať, vaše cvičebné plány sa budú prispôsobovať a rozvíjať. 

Foto

Doprajte si kvalitnejší spánok s individuálnymi postrehmi 

Automaticky sledujte dĺžku a kvalitu svojho spánku. Vďaka sledovaniu srdcového tepu zmeriate, ako dlho sa nachádzate vo fázach ľahkého, hlbokého a REM spánku, vďaka čomu porozumiete kvalite svojho spánku a ďalej obdržíte postrehy, ktoré vám pomôžu spánok skvalitniť. 

Foto

Nechajte sa inšpirovať priateľmi a výzvami 

Udržte si motiváciu vďaka súpereniu s vašimi priateľmi a členmi rodiny vo Fitbit výzvach. Vydajte sa za virtuálnymi zážitkami so službou Fitbit Adventures (Fitbit dobrodružstvo) a dosiahnite svoje ciele. Oslávte svoje úspechy pomocou Fitbit odznakov a preposielaní kľúčových štatistík. 

Nájdite príslušenstvo na každú príležitosť. 

Vďaka štýlovému príslušenstvu z kovu, kože a ďalších materiálov si môžete svoj náramok vziať z práce rovno na cvičenie alebo aj inam. 

Klasické remienky 

Foto

Športové remienky 

Foto

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!
Max. výdrž batérie
200 h (8,33 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Sklíčko
Gorilla Glass Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Hmotnosť
40 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Sledovanie menštruačného cyklu Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
200 h (8,33 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou hodinky Fitbit Charge 3 Blue Grey / Rose-Gold Aluminium kompatibilní s telefonem Xiaomi Redmi 4a?

Dobrý den, ukazují hodinky počet spálených kalorií i po konkrétním cvičení, anebo se jen zobrazuje jejich celkový počet za den? Děkuji.

Je tento náramek kompatibilní s telefonem Motorola moto Z2 play?

Dobrý den, fitbit charge 3 mi nezaznamenává kolísání kyslíku. Musím něco nastavit? Neměli by to zaznamenávat automaticky? Děkuji.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je náramek kompatibilní s telefonem Huawei p30 lite. A zda je aplikace Fitbit v češtině. Děkuji

Dobry den. Jsou tyto hodinky kompatibilni s telefonem Xiaomi redmi note 8t? Dekuji

Dobrý den, Je fitnes náramek kompatibilní s iOS 13 a víš? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať: 1.či je všetko čo sa píše o fitbit charge 3 pravda...chcela som to kupit ale keď som si čítala recenzie trochu som zaváhala. Všade sa píše, že fitbit charge 3 asi po 2-3 mesiacoch sa mu vypne display a úplne prestane fungovat, (zevraj s tým má problém až 16% zákazníkov),píše sa aj že display niekedy nereaguje...? Aký máte nazor k tomuto? 2.je to iba pri charge 3 alebo aj pri inspire (nie HR!) alebo pri iných produktoch fitbit? 3. Ktorý produkt by ste mi odporučili (NIE na základe ceny poprosím)-fitbit charge 3/fitbit inspire (NIE inspire HR!) 4. Ako u vás prebieha vrátenie produktu, aká je lehota a pravidla? Vopred dakujem za odpoved:)

Přestal mi u nich asi fungovat bluetooth. Je to na reklamaci nebo to jde nahodit jiným způsobem? Restartování jsem již několikát zkoušela.

Mám ho asi rok a poslední dobou mi to při synchronizaci hlásí, že to nemůže najít zařízení, přestože mám zapnuté vše co to vyžaduje. Zkoušela jsem hodinky restartovat (což dříve pomáhalo), ale nepomáhá to. Nějaký nápad co s tím? Předem děkuji za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k Fitbit Charge 3 Blue Grey/Rose-Gold Aluminium
Príslušenstvo pre Fitbit Charge 3 Blue Grey/Rose-Gold Aluminium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Charge 3 Blue Grey / Rose-Gold Aluminium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Charge 3 Blau Grau / Rosa-Gold Aluminium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Charge 3 Blau Grau / Rosa-Gold Aluminium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fitbit Charge 3 Blue Grey / Rose-Gold Aluminium.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií