Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Fitbit Inspire HR Black

Zobraziť katalóg
Fitbit Inspire HR Black
4,9 12 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie tempa, intervalový tréning, pripojenie pomocou Bluetooth, s akcelerometrom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android, iOS a Windows Phone
Kód:  WEAftbins01 Produktové číslo:  FB413BKBK

Fitbit Inspire HR Black

Foto
Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Získajte nové návyky s pomocou fitness náramku Fitbit Inspire HR s nepretržitým monitorovaním srdcového tepu, prehľadom o kalóriách a s povzbudzujúcimi správami, ktoré vám pomôžu dosiahnuť váš cieľ.

  • Vylepšené monitorovanie srdcového tepu 24/7
  • Pokročilé monitorovanie spánku a aktivity
  • Až 5-dňová výdrž batérie
  • Vodoodolnosť do hĺbky až 50 m
  • Fitness náramok Fitbit Inspire HR je kompatibilný s viac ako 200 zariadeniami s operačnými systémami Android, iOS a Windows

AKTÍVNY PO CELÝ DEŇ

Fitness náramok Fitbit Inspire HR Black vám umožní dosiahnuť na vaše ciele

Každá časť vášho dňa ovplyvňuje vaše ciele, a preto fitness náramok Fitbit Inspire HR Black monitoruje každý váš krok, spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť a aktívne minúty.

Foto

Monitorovanie plávania

Náramok Inspire HR je vodoodolný, preto si ho môžete vziať do sprchy, bazéna a podobne. Navyše automaticky monitoruje, ako dlho plávate.

VODOODOLNOSŤ AŽ DO HĹBKY 50 M

Foto

MONITORING SRDCOVÉHO TEPU 24/7

Udržte si prehľad o plnení vašich cieľov

Nepretržitý monitoring srdcového tepu vám pomáha maximalizovať efektivitu vášho cvičenia, prezerať rozpätie tepovej frekvencie, fázy spánku a lepšie monitorovať spálené kalórie. S fitness náramkom Fitbit Inspire HR rozpoznáte svoje frekvencie spaľovania tukov, kardio tréningu či vrcholovej námahy, budete môcť cvičiť s tým správnym nasadením a zaznamenávať svoj pokojový tep.

Foto

Fitness náramok Fitbit Inspire HR Black sa stane vaším osobným partnerom pre zdravie & cvičenie

Vďaka až päťdňovej výdrži batérie vám bude fitness náramok Fitbit Inspire HR Black dodávať inšpiráciu po celý deň. Líši sa v závislosti od použitia a ďalších faktorov.

AŽ 5-DŇOVÁ VÝDRŽ BATÉRIE

Foto

Každé zariadenie Fitbit® Inspire HR má...

Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Upozornenie na pohyb

Aby vám náramok pomohol vtesnať viac pohybu do vášho dňa, tak vás priateľsky nabáda k väčšej aktivite.

Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Notifikácie prichádzajúcich hovorov a správ

S náramkom Fitbit Inspire HR dostanete notifikácie o prichádzajúcom hovore, správe alebo z kalendára priamo na displej. Už tak nikdy nič nezmeškáte.

Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Premenlivé príslušenstvo

Noste svoj fitness náramok Fitbit Inspire HR spôsobom, aký sa vám najviac páči, alebo aký sa práve najviac hodí. Stlačením jediného tlačidla ho môžete prepnúť medzi športom a ďalšími štýlmi.

Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bezdrôtovo sa pripojte až k 250+ prístrojom

Automaticky a bezdrôtovo sa pripojte k svojmu počítaču s viac ako 250 kompatibilnými zariadeniami iPhone, Android alebo Windows. Môžete sa tak dostať k svojim štatistikám odkiaľkoľvek, kedykoľvek.

Fitbit® aplikácia o zdraví a kondícii

Foto

Buďte aktívni s celodenným monitorovaním aktivity

Udržiavajte si s fitness náramkom Fitbit Inspire HR každý deň prehľad o počte prejdených krokov, vzdialenosti, spálených kalóriách a minútach aktivity. Prezrite si zhrnutie svojich štatistík v aplikácii Fitbit® a sledujte, ako cvičenie ovplyvňuje váš pokojový tep.

Foto

Cvičte častejšie vďaka trénerovi

Cvičte kedykoľvek a kdekoľvek s Fitbit® trénerom vo vašom telefóne, tablete alebo počítači. Dostávajte plány cvičenia prispôsobené vašim možnostiam. Ako bude váš tréning pokračovať, vaše cvičebné plány sa budú prispôsobovať a rozvíjať.

Foto

Doprajte si kvalitnejší spánok s individuálnymi postrehmi

Sledujte s fitness náramkom Fitbit Inspire HR automaticky dĺžku a kvalitu svojho spánku. Vďaka sledovaniu srdcového tepu zmeriate, ako dlho sa nachádzate vo fázach ľahkého, hlbokého a REM spánku, vďaka čomu porozumiete kvalite svojho spánku a ďalej získate postrehy, ktoré vám pomôžu spánok skvalitniť.

Foto

Nechajte sa inšpirovať priateľmi a výzvami

Udržte si motiváciu vďaka súpereniu s vašimi priateľmi a členmi rodiny vo Fitbit® výzvach. Vydajte sa za virtuálnymi zážitkami so službou Fitbit Adventures (Fitbit dobrodružstvo) a dosiahnite svoje ciele. Oslávte svoje úspechy pomocou Fitbit® odznakov a podeľte sa o kľúčové štatistiky.

Fitness náramok Fitbit Inspire HR vám umožní nájsť príslušenstvo na každú príležitosť

Fitness náramok Fitbit Inspire HR vám vďaka štýlovému príslušenstvu z kovu, kože a ďalších materiálov umožní vziať ho z práce rovno na cvičenie, alebo aj inam.

Klasické remienky

Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Remienky s potlačou

Fitbit Inspire HR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Plávanie, Tenis, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
17,6 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Plávanie, Tenis, Turistika Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Vlastné ciferníky, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Fitbit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den nezkoušel někdo propojení se Samsung J5 rok2017?? podle stránek není podporovaný tento telefon ale fitbit bych moc chtěl. děkuji za odpověd

Dobrý den, zakoupila jsem hodiny a první den mi šlo manuálně na hodinkách zapnout aktivitu, ale poté už. Ať kliknu na jakoukoliv ikonku na hodinkách, tak se nic neotevře. Ba naopak displej zhasne. Ani se mi po 15min automaticky nenastavilo cvičení (mám nastaveno) Děkuji za pomoc.

Dobrý den, zakoupila jsem hodiny a první den mi šlo manuálně na hodinkách zapnout aktivitu, ale poté už ne. Ať kliknu na jakoukoliv ikonku na hodinkách, tak se nic neotevře. Ba naopak displej zhasne. Ani se mi po 15min automaticky nenastavilo cvičení (mám nastaveno) Děkuji za pomoc.

Dobrý den, kde se nastvuje fomát hodin? Mám iPhone X a na náramku se automatiky nastavil 12 hodinový formát hodin a nejde nikde změnit na 24. Děkuji

Dobrý den, hodinky jsem nějakou dobu (cca měsíc - dva) nepoužívala a momentálně už není možnost je zapnout ani při ponechání pár hodin na nabíječce. Nějaký nápad, co s tím? Případně je možnost, že ty tři nabíjecí magnetické "body", na které nabíječka přiléhá se mohly nějak poškodit? Děkuji

Dobrý den, využila jsem hodinky k jízdě na kole. Zapla jsem si cvičení-jízda na kole a zapla jsem si GPS. Trasu jízdy na kole mi aplikace perfektně zmapovala, ale nesedí mi ujeté kilometry. Dle mapy na internetu bych měla ujet 4,4 km, ale hodinky mi ukázaly pouze 0,28km... Zapomněla jsem na něco nebo je nutné ještě něco nastavit? Tlačítko start jsem samozřejmě zapla také... Děkuji :-)

Dobrý deň, dá sa už na náramku Fitbit inspire hr nastaviť slovenský alebo český jazyk? Ďakujem Raková

Dobrý den, nemohu nikde na hodinkách najít režim 24 na ukazateli hodin. Nevíte někdo kde Se dá nastavit? Děkuji

Dobrý den, nemohu nikde na hodinkách najít režim 24 na ukazateli hodin. Nevíte někdo kde Se dá nastavit? Děkuji

Zdravím, jde prosím Vás koupit na tady tento Fitbit Inspire HR zapínání(pásek) z Fitbit Inspire? Ten cvoček mi přijde pohodlněší než zapínání. Děkuji.

123
Diskusia a poradňa k Fitbit Inspire HR Black
Príslušenstvo pre Fitbit Inspire HR Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Inspire HR - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Inspire HR Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Inspire HR Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fitbit Inspire HR - Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií