Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Force BULL, čierno-modrá

Zobraziť katalóg
Force BULL, čierno-modrá
5 2 hodnotení
Prilba na bicykel – unisex, MTB a cestná, veľkosť L a XL na obvod hlavy od 58 do 61 cm, Double-Inmold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 255 g, čierna a modrá farba
35,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTforce203nad Produktové číslo:  SPTforce203nad
Force BULL, čierno-modrá od35,90 € Momentálne nedostupné

Force BULL, čierno-modrá

Či sa vydáte na bicykli do terénu alebo na pokojnú vychádzku, nemala by vám chýbať prilba na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu Force. Táto MTB a cestná prilba na bicykel je určená pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel Force zodpovedá certifikácii CE. Perfektnú pevnosť prilby na bicykel zaisťuje technológia double in mold, ktorá umožňuje nalisovať vnútorný skelet prilby priamo na polystyrénovú konštrukciu. Použitím vysokého tlaku a teploty vznikne maximálne pevná a odolná prilba, ktorá sa pýši ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Má aj bezpečnostné reflexné prvky, aby ste za šera nesplynuli s okolím a bolo vás vidieť. Na redukciu potenia hlavy má prilba 20 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba Force má veľkosť L a XL, ktorá bude vyhovovať jazdcom s veľkosťou hlavy od 58 do 61 cm.

Zásadné prednosti prilby na bicykel Force BULL, čierno-modrá

  • Prilba na bicykel Force zaistí bezpečnú jazdu
  • Je ideálna pre mužov aj ženy
  • MTB a cestná prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky
  • Získala certifikát CE
  • Na zapnutie cyklistickej prilby Force slúži remienok s prackou
  • Veľkosť: L a XL
  • O dobré odvetrávanie sa stará 20 ventilačných otvorov
  • Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 58–61 cm

Prilba na bicykel disponuje poriadnym výberom užitočných prvkov

Užitočné doplnky cyklo prilby Force vylepšia každý výlet. Súčasťou ďalších noviniek sú aj ventilačné otvory, ktoré privádzajú chladný vzduch prednou časťou a zadnou časťou ho účinne odvádzajú von. Vetracie otvory disponujú sieťkou, ktorá zabráni vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Má aj vnútornú výstelku.

Cyklo prilba Force vyniká svojou kvalitou

Starostlivo vypracovaná cyklo prilba zaručuje ochranu pri neočakávanom náraze do hlavy. Na zabezpečenie cyklistickej prilby Force slúži remienok s prackou.

Hmotnosť:

255 g

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
Produktové línie: Force BULL 

Varianty Force BULL, čierno-modrá:

Force BULL, čierno-biela

Prilba na bicykel – unisex, MTB a cestná, veľkosť S, M, L a XL na obvod hlavy od 58 do 58 cm, Double-Inmold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia CE, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky, ventilačné otvory a vypchávky súčasťou, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 255 g, biela a čierna farba
Info 32,90 €
Skladom podľa variantu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Force BULL, čierno-modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force BULL, černo-modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Force BULL - fekete-kék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií