AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FOX Chunk Camo Lightweight Waders

Zobraziť katalóg
FOX Chunk Camo Lightweight Waders
Brodiace nohavice – z ľahšieho materiálu, ideálne na použitie v teplejších mesiacoch, odolné PVC topánky s textúrovanou podrážkou, farba: Fox Camo vzor
Kód:  JVR077663NAD Produktové číslo:  JVR077663NAD
FOX Chunk Camo Lightweight Waders Predaj skončil

FOX Chunk Camo Lightweight Waders

Prsačky FOX Chunk Camo sú nevyhnutnou výbavou predovšetkým pre rybárov, ktorí sa potrebujú zabrodiť pri love i ďalších aktivitách spojených s pohybom aj v hlbšej vode. Pohodlie a bezpečie pri pohybe zaisťuje vysoko odolný materiál, z ktorého sú brodiace nohavice FOX Chunk Camo Lightweight Waders vyrobené. Na zvýšenie stability pri pohybe v náročnom teréne sú nohavice osadené extra hrubou podrážkou. Dokonalé padnutie rôznym postavám zaistia nastaviteľné elastické ramenné popruhy a sťahovací elastický hrudník. Skvelým benefitom tohto modelu je potom prítomnosť praktického vnútorného hrudného vrecka na ukladanie základného náčinia. Prsačky FOX Chunk sú vyhotovené v štýlovom vzore Fox Camo. Prsačky sú na výber z viacerých veľkostí.

Kľúčové vlastnosti prsačiek FOX Chunk Camo Lightweight Waders

  • Prsačky FOX Chunk Camo Lightweight Waders sú vyrobené z ľahšieho materiálu
  • Prsačky sú ideálne na použitie v teplejších mesiacoch
  • Odolné PVC topánky s textúrovanou podrážkou
  • Vnútorné vrecko na uloženie základného náčinia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Chunk Camo Lightweight Waders. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOX Chunk Camo Lightweight Waders.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií