Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FOX Duralite 3 Season Sleep System

Zobraziť katalóg
FOX Duralite 3 Season Sleep System
Lehátko , barva
Kód:  RYB013564 Produktové číslo:  RYB013564

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOX Duralite 3 Season Sleep System Predaj skončil

FOX Duralite 3 Season Sleep System

Prednosťou ležadla FOX Duralite je najmenšia váha v histórii firmy FOX. Ľahkosť a zároveň vysokú pevnosť dodáva konštrukcii ležadla špeciálny materiál Duralite Magnesium Alloy. Ležadlo FOX Duralite používa rovnaký systém bedrovej opory ako pri ležadlách Flatliner 6 a 8. Novinkou je nové riešenie poistky pri nastavovaní výšky nôh – Spring Lok. Vďaka 3D sieťovine a polyesterovej základni na spodnej strane ležadla dochádza k redukcii váhy a lepšiemu prúdeniu vzduchu. Pevnosť a mäkkosť na dotyk zaisťuje vysoká hustota peny s dutými vláknami na povrchu matraca ležadla FOX Duralite. K matracu je možné pripojiť FOX Bedchair prikrývky a spacáky FOX Duralite podľa sezóny. Súčasťou tohto ležadla je jeden spacák FOX Duralite 3 Season.

Kľúčové vlastnosti Ležadla FOX DuraLite 3 Season

  • Ležadlo FOX Duralite má najľahšie vyhotovenie z celej produkcie FOX
  • Vďaka materiálu Duralite Magnesium Alloy je konštrukcia ležadla extrémne ľahká a pevná
  • Ležadlo FOX ponúka pohodlie vďaka vysokej vrstve pamäťovej peny a dutých vlákien na povrchu matraca
  • 3D sieťovina s polyesterovou základňou redukuje váhu a pomáha lepšiemu prúdeniu vzduchu

Pohodlie na cesty aj rybárčenie

S ležadlom FOX Duralite 3 Season sa pohodlne vyspíte v akomkoľvek teréne. Ležadlo so 6 ľubovoľne nastaviteľnými nohami sa prispôsobí takmer každému povrchu. Jeho konštrukcia obsahuje 2× dvojité nohy v prostrednej časti a po jednej nohe v prednej a zadnej časti ležadla. Okraj matraca lemuje poťah so štýlovým Fox Camo vzorom, ktorý je vyplnený pevnejšou penou za účelom zníženia kompresie rámu. Ležadlo FOX Duralite je možné vďaka 2 bočným napínacím popruhom kompaktne zbaliť aj so spacákom.

Špecifikácie spacáku Duralite 3 Season

Tento spací vak vám zaistí komfort v teplejšom ročnom období. Je dimenzovaný ako 3-sezónny spacák. Pre lepšie tepelné vlastnosti obsahuje 7-dielne duté vlákna, ktoré sú povrchovo ošetrené silikónom. Vnútorné lemovanie pomáha dlhšiemu udržaniu tepla vnútri spacáku. Pri rozopnutí spacáku sa zips zastaví zhruba pri členkoch a vďaka tomu zostanú vaše nohy stále v teple. Spodná strana spacáku je v časti pri nohách a hlavy z fleecu a prostredná časť z polyesteru pre lepší pohyb v spacáku. Vrchná strana spacáku Duralite 3 Season je potiahnutá mikro fleecom.

Rozmery spacáku:
202 × 75 cm

Hmotnosť spacáku:
3,3 kg

Rozmery ležadla:
202 × 78 cm

Výška ležadla:
33 – 43 cm

Hmotnosť ležadla:
8,6 kg


Parametre a špecifikácia

Typ
Ležadlo Hotovo!

Typ

Typ
Ležadlo Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rybárske ležadlá
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Duralite 3 Season Sleep System. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOX Duralite 3 Season Sleep System.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií