AlzaPlus+ sport Star Wars

FOX LS Marker Pole Kit

Zobraziť katalóg
FOX LS Marker Pole Kit
Bójka – na označenie kŕmneho miesta, odnímateľné svetlo, ktoré sa automatické rozsvieti pri znížení viditeľnosti, inovatívny systém, so záťažou 1.45kg, celková dĺžka: 4.75m, dodávané časti: 3×1m, 1×0.5m, 1×0.75m, 1×0.5m horná časť, dodávané v prepravnej taške
Kód:  RYB018176 Produktové číslo:  5056212140770

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOX LS Marker Pole Kit Predaj skončil

FOX LS Marker Pole Kit

Tyčová bójka FOX LS Marker Pole Kit je určená na označenie kŕmneho miesta. Vhodná je predovšetkým pre tých rybárov, ktorí využívajú pri svojich výpravách člny. Umožňuje presné vnadenie a zaváženie koncových montáží. Bójka sa automaticky rozsvieti, keď sa úroveň svetla zníži. V hornej časti je umiestnená reflexná páska. Súčasťou balenia je kapsula citlivá na svetlo a systém, ktorý zaistí pripevnenie kapsuly na bójku, ale súčasne možno kapsulu zavesiť tiež samostatne. Prevádzka bójky je možná vďaka 2 ks AA batérií s približnou životnosťou 165 hodín. Pri zvyšných posledných 8 hodinách svietenia vás navyše na túto skutočnosť bójka FOX LS Marker Pole Kit upozorní. 

Kľúčové vlastnosti tyčovej bójky FOX LS Marker Pole Kit

  • Tyčová bójka určená na označenie kŕmneho miesta
  • Umožňuje presné vnadenie a zaváženie koncových montáží
  • Automaticky sa rozsvieti pri znížení úrovne svetla
  • Reflexná páska v hornej časti
  • Prevádzku bójky zaistia 2 ks AA batérií
  • FOX LS Marker Pole Kit disponuje zvýšenou hrúbkou stien
  • Balenie obsahuje kapsulu citlivú na svetlo, systém na pripevnenie kapsuly a závažia
  • Farebné vyhotovenie: oranžovo-čierne

FOX LS Marker Pole Kit perfektne označí kŕmne miesto

FOX LS Marker Pole Kit disponuje zvýšenou hrúbkou stien,  čo zaručí lepšiu odolnosť a vzlínavosť. Súčasťou bójky je takisto oranžová čiapočka vhodná vtedy, keď nie je nevyhnutné použité LS kapsuly. Balenie obsahuje aj závažie s hmotnosťou 1,45 kg, ktoré je vybavené pripojovacou časťou na pripevnenie k bójke. V prípade, keď cez tyčovú bójku prejde zaseknutá ryba, bójka si ľahne a umožní vlascu či šnúre skĺznuť po bójke. FOX LS Marker Pole Kit sa postará o skutočne perfektné označenie kŕmneho miesta. 

Celková dĺžka: 
4,75 m

Obsah sady: 
3× 1 m
1× 0,75 m
1× 0,5 m

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX LS Marker Pole Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOX LS Marker Pole Kit.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií