AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FOX Rage Voyager Large Rucksack

Zobraziť katalóg
FOX Rage Voyager Large Rucksack
Rybársky batoh – s množstvom úložného priestoru, dodávaný so štyrmi plastovými boxami strednej veľkosti na uloženie nástrah a ďalšieho príslušenstva
Kód:  JVR053115 Produktové číslo:  5055350279977

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOX Rage Voyager Large Rucksack Predaj skončil

FOX Rage Voyager Large Rucksack

Ste rybár telom aj dušou a snažíte sa spríjemniť si a zjednodušiť každú vychádzku za svojím koníčkom? Batoh FOX Rage Voyager Large Rucksack je ideálny pre rybárov, ktorí uprednostňujú batoh pred klasickou taškou. Jednoducho ho dáte na chrbát a budete mať voľné ruky na premiestnenie ostatného vybavenia a s rovnakou jednoduchosťou v ňom budete mať všetko po ruke. Batoh disponuje množstvom úložného priestoru a tiež boxami strednej veľkosti na uloženie nástrah a ďalšieho príslušenstva. V batohu nájdete veľký hlavný úložný priestor a dve veľké bočné vrecká. Pomocou dvoch elastických popruhov na neho ľahko pripevníte aj novú odháčkovaciu podložku, ktorá je kompatibilná s týmto batohom. Plne nastaviteľné popruhy s 3D sieťovinou na ramenách a chrbte zaistia lepšiu priedušnosť. Rybársky batoh FOX vám ušetrí veľa času pri manipulácii s rybárskym príslušenstvom a vy sa tak budete môcť venovať svojej obľúbenej činnosti.

Ste rybár telom i dušou a snažíte si spríjemniť a zjednodušiť každú vychádzku za svojím koníčkom? Batoh FOX Rage Voyager Large Rucksack je ideálny pre rybárov, ktorí uprednostňujú batoh pred klasickou taškou. Jednoducho ho dáte na chrbát a budete mať voľné ruky pre premiestnenie ostatného vybavenia a s rovnakou jednoduchosťou v ňom budete mať všetko po ruke. Batoh disponuje množstvom úložného priestoru a tiež boxy strednej veľkosti pre uloženie nástrah a ďalšieho príslušenstva. V batohu nájdete veľký hlavný úložný priestor a dve veľké bočné vrecká. Pomocou dvoch elastický popruhov na neho ľahko pripevníte aj novú odháčkovací položku, ktorá je kompatibilná s týmto batohom. Plne nastaviteľné popruhy s 3D sieťovinou na ramenách a chrbte zaistí lepšiu priedušnosť. Rybársky batoh FOX vám ušetrí veľa času pri manipulácii s rybárskym príslušenstvom a vy sa tam budete môcť venovať svojej obľúbenej činnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre rybárov, ktorí uprednostňujú batoh pred klasickou taškou
  • Súčasťou batoha sú aj 4 boxy strednej veľkosti na nástrahy
  • Reflexné prvky
  • EVA rukoväť, dno odolné voči odretiu
  • Plne nastaviteľné popruhy

Rozmery:
50 × 39 × 26 cm

Materiál:
100 % Ripstop

 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Rage Voyager Large Rucksack.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií