MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fox Rampage Helmet zelená

Zobraziť katalóg
Fox Rampage Helmet zelená
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, ABS, 9 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 1200g
Kód:  SPTfox132nad Produktové číslo:  SPTfox132nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Rampage Helmet zelená Predaj skončil

Fox Rampage Helmet zelená

Užívate si cyklistiku v náročnejšom teréne? Potom by pre vás mala byť prioritou správna prilba na bicykel, s ktorou budete v bezpečí v prípade nehody. Tento model je svojím konštrukčným riešením navrhnutý pre unisex. Prilba na bicykel bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 59 cm a 60 cm a má hmotnosť 1200 g. Prilba na bicykel Fox Rampage Helmet zelená je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale preukáže sa aj na bežnej ceste. Aby plnila nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá má schopnosť v prípade pádu absorbovať rotačné sily. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto cyklo helmy je ABS. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 9 ventilačných otvorov. Na komfortnejšie nosenie a väčšiu bezpečnosť je prilba vnútri vystužená.

Zásadné vlastnosti prilby na bicykel Fox Rampage Helmet zelená

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Ideálna pre unisex
  • Obvod: 59 cm a 60 cm
  • Hmotnosť prilby je 1200 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Systém MIPS na zaistenie bezpečia
  • Vnútri je prilba tvorená: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 9

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

O ochranu vašej hlavy sa stará MIPS technológia, ktorá sa postará o bezpečnosť vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Ide o minimálny pohyb v rádoch milimetrov, ale počas priameho nárazu môže zachraňovať životy. Tiež oceníte to, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Rampage Helmet zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Rampage Helmet zelená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Rampage Helmet zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií