AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fox Rampage Helmet biela S

Zobraziť katalóg
Fox Rampage Helmet biela S
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, ABS, 9 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 1045g
Kód:  SPTfox131 Produktové číslo:  191972538490 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Rampage Helmet biela S

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? Preto potrebujete správnu prilbu na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn ideálny pre unisex. Prilba na bicykel bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 55 cm a 56 cm a jej hmotnosť je 1045 g. Prilba na bicykel Fox Rampage Helmet biela S je najlepšou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Na väčšiu bezpečnosť je vybavená technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu absorbuje všetky rotačné sily. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto cyklo helmy je ABS. Poteniu hlavy prilba zabráni tým, že je doplnená o 9 ventilačných otvorov. Vystuženie prispieva k pohodliu a bezpečnosti prilby.

Zásadné prednosti prilby na bicykel Fox Rampage Helmet biela S

  • Na zaistenie bezpečnej jazdy na bicykli, musíte vlastniť správnu cyklistickú prilbu
  • Navrhnutá pre unisex
  • Na obvod hlavy: 55 cm a 56 cm
  • Hmotnosť prilby je 1045 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Prilba na bicykel disponuje MIPS technológiou
  • Vnútri má helma vložky: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 9
  • Veľkosť prilby na bicykel Fox Racing: S

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaistí mimoriadnu ochranu hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, ale počas priameho nárazu môže zachraňovať životy. Určite oceníte to, že táto technológia nič neuberá vzhľadu a komfortu prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Rampage Helmet biela S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Rampage Helmet bílá S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Rampage Helmet fehér S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií