AD květen univerzal Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fox Rampage Helmet zelená S

Zobraziť katalóg
Fox Rampage Helmet zelená S
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, ABS, 9 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, mips
Kód:  SPTfox134 Produktové číslo:  191972529641 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Rampage Helmet zelená S

Radi si na bicykli vyjdete do prírody? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vám v prípade pádu zaručuje ochranu hlavy. Ide o model, ktorý sa vzhľadom na svoje konštrukčné riešenie hodí pre unisex. Hodí sa na hlavu s obvodom 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm. Prilba na bicykel Fox Rampage Helmet zelená S sa hodí na jazdu na MTB bicykli, ale vziať si ju môžete aj na bežnú cestu. Na splnenie nárokov bezpečnosti, je prilba vybavená technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu zvládne absorbovať niektoré sily a zmierniť náraz. Z veľkej časti je tento model tvorený bezpečnostnou technológiou ABS. Aby sa predišlo poteniu hlavy, má helma 9 ventilačných otvorov. Vnútorná podšívka prilby zaručí bezpečie a príjemné pohodlie.

Hlavné vlastnosti prilby na bicykel Fox Rampage Helmet zelená S

  • Aby vaše jazdy na bicykli boli bezpečné, potrebujete cyklistickú prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Vnútri je prilba tvorená: Antibakteriálne výstelky
  • Zapínanie cyklo helmy: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 9
  • Veľkosť cyklo prilby Fox Racing: S

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Prilba na bicykel je vybavená tzv. MIPS technológiou, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Keď dopadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale počas priameho nárazu vám môže zachrániť život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že táto technológia nič neuberá vzhľadu a komfortu prilby.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den kdy očekáváte dostupnost té bílé https://www.alza.cz/sport/fox-rampage-helmet-zelena?dq=6376346#popis Děkuji

Diskusia a poradňa k Fox Rampage Helmet zelená S
Príslušenstvo pre Fox Rampage Helmet zelená S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Rampage Helmet zelená S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Rampage Helmet zöld S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií