AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Fox Speedframe Helmet Mips čierna

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Helmet Mips čierna
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, EPS, vnútorné vystuženie, channeled Ventilation, MIPS, hmotnosť 360 g, čierna farba
Kód:  SPTfox105nad Produktové číslo:  SPTfox105nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Helmet Mips čierna Predaj skončil

Fox Speedframe Helmet Mips čierna

Užívate si jazdenie na bicykli aj v náročnejšom teréne? Potom sa vám určite bude hodiť prilba na bicykel, ktorá vás bude chrániť pri páde. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Prilba na bicykel skvelo sadne na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm a jej hmotnosť sa rovná 0,38 g. Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna sa hodí na jazdu na MTB bicykli, ale parádu urobí aj na bežných cestách. Aby bola prilba ešte viac bezpečná, je vybavená tzv. MIPS technológiou, ktorá dokáže pohltiť rotačné sily pri páde a zmierniť náraz. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je EPS. Vnútorná strana prilby na bicykel je tvorená antialergickými vypchávkami vent, ktoré môžete vybrať. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 14 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie sa postará, aby bola prilba pohodlná a bezpečná.

Základné vlastnosti cyklistickej prilby Fox Speedframe Helmet Mips čierna

  • Aby ste pri jazde na bicykli boli v bezpečí, potrebujete mať zodpovedajúcu prilbu
  • Hodí sa pre unisex
  • Obvod: 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm
  • Má hmotnosť 0,38 g
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Vnútri má helma vložky: Vent vypchávky
  • Zapínanie cyklo prilby: Remienok s prackou
  • Počet ventilačných otvorov: 14

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

Cyklistická prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá zaistí mimoriadnu ochranu hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Helmet Mips čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Helmet Mips černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe sisak MIP fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií