AP+ nový vizuál Aplikace

Fox Speedframe Helmet Mips čierna M

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Helmet Mips čierna M
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, EPS, vnútorné vystuženie, channeled Ventilation, MIPS, hmotnosť 360 g, čierna farba
Kód:  SPTfox105 Produktové číslo:  191972424328 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Helmet Mips čierna M Predaj skončil

Fox Speedframe Helmet Mips čierna M

Jazdíte na bicykli často do prírody? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, pomocou ktorej bude vaša hlava v bezpečí aj pri páde. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Prilba na bicykel padne na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť prilby je 0 g. Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna M je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, ale preukáže sa aj na bežnej ceste. Pri výbere prilby by ste sa tiež mali zaujímať o certifikácie, ktorými prešla. V tomto prípade ide o certifikáciu typu CPSC, EN 1078, AS/NZS 206, AS/NZS 2063. Na plnenie bezpečnosti má zabudovanú MIPS technológiu, ktorá pohlcuje rotačné sily pri páde. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je EPS. Prilba je po vnútorných stranách vybavená antialergickými vypchávkami vent, ktoré zvládnete vybrať. Nemusíte mať strach z potenia hlavy, prilba má 14 ventilačných otvorov. Väčší komfort a bezpečie pri nosení prilby zaisťuje aj vnútorné vystuženie.

Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna M Screen
Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna M Bočný pohľad

Rozhodujúce parametre prilby na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips čierna M

  • Aby vaše jazdy na bicykli boli bezpečné, potrebujete cyklistickú prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby je 0 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: Vent vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Remienok s prackou
  • Počet ventilačných otvorov: 14
  • Veľkosť prilby na bicykel Fox Racing: M

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel je vybavená technológiou MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a tak znížia riziko rotácie mozgu. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že vzhľad a komfort nijako nebude ovplyvnený touto technológiou.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Helmet Mips čierna M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Helmet Mips, Ce - M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe sisak Mips fekete M.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií