Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport

Fox Speedframe Helmet Mips modrá M

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Helmet Mips modrá M
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel pánska, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, EPS, 14 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, channeled ventilation, mips
Kód:  SPTfox111 Produktové číslo:  191972541926 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Helmet Mips modrá M

Užívate si jazdu na bicykli v prírode? Preto si musíte zaobstarať príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vám zaistí ochranu v prípade nehody. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn ideálny pre muža. Cyklistická prilba skvelo sadne na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a hmotnosť prilby je 360 g. Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips modrá M je robená predovšetkým na jazdu na horskom bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Na vyhovenie bezpečnostným požiadavkám, má prilba vo výbave technológiu MIPS na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Aby sa vám v prilbe nepotila hlava, je doplnená o 14 ventilačných otvorov. Prilba je pohodlná a bezpečná aj vďaka vystuženiu, ktoré vo vnútri má.

Podstatné vlastnosti prilby na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips modrá M

  • Pri jazde na bicykli by ste mali byť vždy v bezpečí, preto potrebujete cyklistickú prilbu
  • Navrhnutá pre muža
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť prilby je 360 g
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: Basic vypchávky
  • Zapínanie cyklo prilby: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 14
  • Veľkosť cyklo prilby Fox Racing: M

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Vašu maximálnu ochranu zaisťuje MIPS technológia, ktorá podporí maximálnu bezpečnosť vašej hlavy. Pri náraze hlavy sa elastoméry natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, a tým sa znížia rotačné sily, ktoré často pôsobia na váš mozog veľmi nebezpečne. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Poznámka:
» Všetky pánske prilby na bicykel
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Helmet Mips modrá M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Helmet Mips modrá M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe sisak Mips kék M.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií