AD elektro AD elektro

Fox Speedframe Pro Helmet čierna M

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Pro Helmet čierna M
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, EPS, 14 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, mips, hmotnosť 360g
Kód:  SPTfox122 Produktové číslo:  191972512643 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Pro Helmet čierna M Predaj skončil

Fox Speedframe Pro Helmet čierna M

Je pre vás každá vychádzka na bicykli do terénu novou výzvou? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vám zaručí ochranu pri páde. Ide o model, ktorý sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Prilba na bicykel bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť se rovná 360 kg. Prilba na bicykel Fox Speedframe Pro Helmet čierna M je najlepšou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale preukáže sa aj na bežnej ceste. Aby plnila nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá dokáže pohltiť rotačné sily pri páde a zmierniť náraz. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí EPS. Potenia hlavy sa nemusíte báť, prilba má 14 ventilačných otvorov. Vnútorná podšívka prilby zaručí bezpečie a príjemné pohodlie.

Zásadné prednosti cyklo prilby Fox Speedframe Pro Helmet čierna M

  • Každý správny cyklista by mal dbať na svoje bezpečie a vlastniť tú správnu prilbu
  • Určená pre unisex
  • Obvod: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby: 360 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Typ vložky vnútri prilby: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 14
  • Veľkosť prilby na bicykel Fox Racing: M

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Ide o minimálny pohyb v rádoch milimetrov, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že technológia tohto typu nepôsobí na vizuálnu stránku prilby.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Pro Helmet čierna M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Pro Helmet černá M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe Pro Helmet fekete M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií