AlzaPlus+ sport Aplikace

Fox Speedframe Pro Helmet modrá

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Pro Helmet modrá
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, mips
Kód:  SPTfox127nad Produktové číslo:  SPTfox127nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Pro Helmet modrá Predaj skončil

Fox Speedframe Pro Helmet modrá

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? Potom je pre vás dôležité, mať tú správnu prilbu na bicykel, ktorá vám zaručí ochranu pri páde. Tento model je vzhľadom na svoje konštrukčné riešenie určený pre unisex. Prilba na bicykel sa hodí na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm. Prilba na bicykel Fox Speedframe Pro Helmet modrá je najlepšou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale uspeje aj na bežnej ceste. Na plnenie bezpečnosti má zabudovanú MIPS technológiu, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto cyklo helmy je EPS. Aby bola prilba dostatočne komfortná a bezpečná, má vnútri vystuženie.

Podstatné vlastnosti prilby na bicykel Fox Speedframe Pro Helmet modrá

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklo helma
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod: 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Disponuje MIPS technológiou na väčšie bezpečie
  • Typ vložky vnútri prilby: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bike: Rýchlopripínací systém

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá ochráni vašu hlavu. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, počas nárazu to môžu byť práve tie milimetre, ktoré vás zachránia od poranenia hlavy. Výhodou technológie MIPS je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Pro Helmet modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Pro Helmet šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe Pro Helmet kék.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií