AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Frendo Multi'Lights-R

Zobraziť katalóg
Frendo Multi'Lights-R
Svietidlo - výkonný lampáš s 2 odnímateľnými svietidlami
Kód:  SPT1575 Produktové číslo:  3123718085194

Frendo Multi'Lights-R

Snáď každý nadšenec tráviaci svoje voľné chvíle na výletoch v prírode, na chalupe alebo napríklad na záhrade svojho domu určite ocení schopnosti svietidla Frendo. Táto vonkajšia lampa je schopná svojimi sedemdesiatimi LED diódami osvietiť priestor až do vzdialenosti 10 metrov od ohniska svietenia. Svietidlo môžete veľmi ľahko nájsť v tme vďaka fluoreskujúcemu vypínaču na produkte.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúce prenosné vonkajšie LED svietidlo
  • Veľká odolnosť vďaka použitému materiálu
  • Súprava obsahuje veľké a dve malé svietidlá
  • Rozsah svietenia až 10 metrov
  • Jednoduché hľadanie vypnutého zariadenia
  • Napájanie akumulátorom (hlavné svietidlo) a trojicou AAA batérií (ručné svietidlo)

Odolné vyhotovenie, veľká výdrž

Súprava je tvorená veľkou lampou a odpojiteľnými svetlami pre lepšiu mobilitu. Všetky kusy sú vyrobené z húževnatého plastového materiálu a vybavené ochranou IPX4. Táto ochrana garantuje dostatočné bezpečie od striekajúcej vody zo všetkých smerov. Akumulátor svetla môžete dobíjať pomocou sieťového zdroja alebo autoadaptéra 12 V DC. Čas plného nabitia sa odhaduje iba na 10 hodín, ktoré vám zaručia v priemere 11 hodín svietenia. Ručné svietidlá sú napájané tromi AAA batériami.

Rozmery svietidla:
255 × 130 mm

Rozmery ručného svietidla:
50 × 50 × 130 mm

Hmotnosť súpravy:
1,43 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Frendo Multi'Lights-R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frendo Multi'Lights-R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Frendo Multi'Lights-R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Frendo Multi'Lights-R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Frendo Multi'Lights-R.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií