AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black

Zobraziť katalóg
FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black
Horský bicykel – hliníkový rám, 20 rýchlostí, prehadzovačka Shimano Deore XT , pružinová vidlica SR Suntour SF15-XCM-RL-DS-29 (zdvih 100 mm), brzdy Shimano MT200, hmotnosť 13.8kg
Kód:  SPTfuji001nad Produktové číslo:  SPTfuji001nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black Predaj skončil

FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black

FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black je horský bicykel čiže MTB. Toto označenie znamená, že by mal byť používaný na lesných cestičkách alebo horských chodníkoch. Hlavnou požiadavkou na tento typ bicyklov je efektívny spôsob využitia síl cyklistov pre rýchlu jazdu v teréne. Bike preto umožňuje udržiavať natiahnutejší posed, keď počas výjazdov nohy pracujú svojimi najsilnejšími svalmi a zároveň sa bicykel nepostaví „na zadné“.

Rám je vyrobený z hliníkových zliatin, takže mu dominujú črty ako malá hmotnosť a odolnosť voči korózii.

SR Suntour SF15-XCM-RL-DS-29 so zdvihom 100 mm Prednú vidlicu však môžete uzamknúť, čo pomôže pri silovom šliapaní v stoji.

Súčiastky na bicykli FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black

O pohon ľudskými silami sa starajú kľučky Shimano Deore 36/26. Prevody obsluhuje prehadzovačka Shimano Deore XT a prešmykač Shimano Deore . O zastavenie sa starajú hydraulické kotúčovky s priemerom kotúča vpredu 180 mm a zadného kotúča 160 mm. Ich efekt nezhorší ani dážď a ich nastavenie sa deje skoro automaticky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií