AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Edge 520 Plus

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 520 Plus
5 2 hodnotení
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, meranie kadencie, výškomer, teplomer, funkcie autostart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, dotykový displej, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolná, pripojenie cez ANT+, Bluetooth a USB, podporuje Android a iOS, hmotnosť 62.5g, 2.3" displej,
Kód:  SKGedge520plus Produktové číslo:  010-02083-10 Stránky výrobcu

Garmin Edge 520 Plus

Spoločnosť Garmin uvádza ďalší GPS cyklopočítač na náš trh. Tentokrát s označením Edge 520 Plus, ktorý sa má stať nástupcom kultového Edge 500 a Edge 510. Tieto dva modely patrili po niekoľko rokov medzi najobľúbenejšie cyklopočítače na trhu. Keď dáme tieto dva prístroje vedľa seba, tak zistíme, že Edge 520 Plus je oproti Edge 500 o 60 gramov ľahší, a síce nemá dotykový displej, ale je oveľa lepšie čitateľný a farebný. Nový model tiež zvláda zobraziť až 10 hodnôt súčasne. Iste oceníte aj možnosť prepojenia s vaším smartfónom. Skrátka, model Edge 520 Plus si vzal všetko dobré zo svojho predchodcu a už tak skvelé vlastnosti povýšil ešte o niekoľko úrovní vyššie. Hlavným rozdielom oproti Edge 520 je integrovaná mapa celej Európy, indikátor nehody, rozšírené navigačné funkcie a ďalšie.

Čo je ešte nové u Garmin Edge 520 Plus

  • Podpora STRAVA – pracujte plnohodnotne s aplikáciou STRAVA a porovnávajte váš aktuálny výkon s najlepšími KOM alebo QOM výsledkami
  • Nové tréningové hodnoty – na Edge 520 Plus odteraz nájdete napr. FTP, watt/kg, podporu Cycling Dynamics funkcií, doby potrebnej pre regeneráciu, vyhodnotenie času stráveného v jednotlivých tepových zónach alebo cyklistické VO2max
  • Špičkový displej – 2,3" farebný displej s vysokým rozlíšením a perfektnou čitateľnosťou? Čo viac si môžete priať?
  • ANT+ – prepojte cyklopočítač s ďalším príslušenstvom (senzormi a pod.) a obohaťte tréning sledovaním nových hodnôt
  • Prepojte ho so svojím smartfónom – chcete byť neustále online a chcete svoje dáta zdieľať s priateľmi? Stačí zapnúť bluetooth a začať si užívať všetky výhody tohto prepojenia
  • Výdrž batérie – trápi vás u starého cyklopočítača malá výdrž batérie? S novým Garmin Edge 520 Plus budú tieto trable úplne zabudnuté a vy si vychutnáte až 15 hodín prevádzky na jedno nabitie
  • Podpora GPS a GLONASS – odteraz s podporou amerického GPS a ruského GLONASS satelitných systémov
  • Garmin Connect – dokonalá analýza vášho tréningu vo webovom prehliadači alebo v mobilnej aplikácii
  • Vylepšená verzia – oproti Edge 520 ponúka integrovanú mapu celej Európy, indikátor nehody, rozšírené navigačné funkcie a ďalšie

Špičkový displej na bicykli? Edge 520 Plus je veľmi návykový

Garmin Edge 520 Plus bol pôvodne vyvíjaný ako pretekársky cyklopočítač, avšak jeho služby využijú aj nadšení cyklisti, ktorí si vyjdú na vychádzku párkrát za týždeň. Tento model v sebe kombinuje dôraz na minimálnu hmotnosť a požiadavky na čo najväčšiu plochu displeja. Vďaka veľkému displeju uvidíte všetky údaje bez toho, aby ste sa museli k cyklopočítaču zohýbať. Samozrejmosťou je skvelá viditeľnosť aj na priamom slnečnom svetle.

Garmin ponúka skvelú kompatibilitu a nespočet funkcií

Obmenou tiež prešlo používateľské prostredie a ponuka funkcií. Vôbec prvýkrát nájdeme medzi cyklopočítačmi radu Edge funkcie ako VO2max, možnosť súperenia so segmentmi obľúbeného tréningového nástroja STRAVA. Okrem toho sa môže pýšiť kompatibilitou s cyklistickým radarom Garmin Varia a adaptívnym cyklosvietidlom. Prostredníctvom integrovanej ANT+ technológie môžete k prístroju pripojiť wattmetre, ako napr. Garmin Vector2, elektronické prešmykovadlo Shimano Di2 alebo ďalšie ANT+ kompatibilné zariadenia. S Garmin Edge 520 Plus sa vám otvára brána do profesionálnej cyklistiky.

Buďte s Garmin Edge 520 Plus mobilní aj na bicykli

Dnes je už takmer nevyhnutné prepojenie s vaším smartfónom. Toto prepojenie zaobstaráva bezdrôtová technológia Bluetooth. Garmin Edge 520 Plus je tak kompatibilný so všetkými zariadeniami so systémom Android alebo iOS. Dopriať si tak môžete notifikácie, ako napr. zobrazenie prichádzajúcich alebo zmeškaných hovorov, emailov a mnoho ďalších. Samozrejmosťou je potom LiveTracking, teda živé zdieľanie pozície alebo odosielanie tréningových záznamov na server GarminConnect.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, ANT+, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, ANT+, USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Dotykový displej, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník Hotovo!

Snímače

Snímače v balení
Bez snímačov Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
15 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
49 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,3" (58,42 mm) Hotovo!
Výška
73 mm Hotovo!
Hĺbka
21 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
62,5 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí výrobku předsazený držák a držák na představec? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Garmin Edge 520 Plus
Príslušenstvo pre Garmin Edge 520 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 520 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 520 Plus.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií