AP+ nový vizuál Aplikace

Garmin Edge 820

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 820
5 1 hodnotení
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, meranie kadencie, výškomer, teplomer, funkcie autostart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, dotykový displej, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolná, pripojenie cez ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, podporuje Android a iOS, hmotnosť 68g, 2.3" displej,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG152a5 Produktové číslo:  010-01626-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 820

Cyklonavigácia Garmin Edge 820 je špičkový prístroj špeciálne určený pre skutočných profesionálov. Nejedná sa len o obyčajnú navigáciu, ale tiež skvelý ukazovateľ rýchlosti, vzdialenosti či perfektný zdroj údajov, vďaka ktorým sa váš tréning posunie o niekoľko úrovní vyššie. Samozrejmosťou je Bluetooth, vďaka ktorému cyklopočítač ľahko pripojíte k svojmu mobilnému telefónu so systémom iOS, Android či Windows Phone. Aj vďaka tomu budete priamo na displeji cyklopočítača upozornení na zmeškané SMS, hovory a dalšie notifikácie. A to nie je všetko, čo tento malý prístroj dokáže. Na svojom displeji vám zobrazí predpoveď počasia či môžete ľahko komunikovať s tréningovým serverom. Taktiež vie využiť dátové pripojenie mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti

  • 2,3" dotykový displej
  • Batéria s výdržou až 15 hodín
  • Barometrický výškomer
  • Funkcia Grouptrack
  • Bezdrôtová konektivita Bluetooth, WiFi a ANT+
  • Mobilné aplikácie Garmin Connect IQ
  • IPX7 - chránené proti ponoreniu do vody (30 minút v hĺbke jedného metra)
  • Vnútorná pamäť 16 GB

Skvelá HW výbava

Aj napriek malým rozmerom prístroja sa výrobcovi podarilo na prednú stranu zmestiť 2,3" farebný displej, ktorý je dotykový a môžete ho bez problému ovládat jak za mokra, tak aj v rukaviciach. Samozrejmosťou je vodeodolná konštrukcia s krytím IPX7. Integrovaná batéria sľubuje výdrž až 15 hodín na jedno nabitie, pri používaní GPS. Okrem GPS/GLONASS disponuje Garmin Edge 820 aj barometrickým výškomerom pre presné meranie nadmorskej výšky, stúpania a klesania. Garmin vám tiež dodá cyklomapy celej Európy na 16 GB úložisku.

Veľké možnosti rozšírenia

Cyklopočítač disponuje ANT+ bezdrôtovou technológiou, vďaka ktorej môžete pripojiť snímač srdcového tepu, rýchlosti či kadencie. ANT+ tiež umožňuje pripojenie wattmetra napr. Garmin Vector2, cyklistického radaru (Varia Radar) alebo head-up displeja Varia Vision. Každý cyklista tak bude mať dostatok možností ako tento prístroj využiť. Garmin Edge 820 možno samozrejme použiť samostatne, bez pripojenia k mobilnému telefónu.

Vďaka tomuto zariadeniu budete mať dokonalý prehľad o svojej kondícii. Meria všetky výkonnostné hodnoty cyklistov, ako sú VO2Max či FTP (funkčný prahový výkon). Ak budete využívať wattmeter, môžete sa tešiť na hodnoty vyváženia ľavej a pravej nohy alebo samostatného hodnotenia jazdy v stoji a v sede. 

Funkcia GroupTrack

Garmin Edge 820 je kompatibilný so segmentmi STRAVA, zvláda ich dohrať do svojej pamäti a potom na ne upozorniť na trati, ukázať porovnanie s vedúcimi časmi či dosiahnutý výsledok po jazde zapísať do STRAVA rebríčka. Ak jazdíte v skupinke alebo preteky v pelotóne iste uvítate novú funkciu GroupTrack, ktorá na jednej mape zobrazuje polohu aj štatistiky celej skupiny cyklistov vrátane napr. prestávok. Prehľad budete mať aj o tom, kto zo skupiny poodišiel alebo naopak odpadol.

Obsah balenia:

  • Garmin Edge 820
  • Držiak štandardný aj predsadený
  • USB napájací a dátový kábel
  • Šnúrka
  • Cyklomapa Európy
  • Manuál

Doplňujúce informácie:

Batéria:
typ: nabíjateľná Li-Ion
výdrž: až 15h. s GPS; a až 24h v UltraTrac modu s GPS

Displej:
rozlíšenie: 200 × 265 pixlov
typ: dotykový farebný LCD
uhlopriečka: 2,3" (35 × 47 mm)

Hmotnosť:
59,9 g

Rozmery:
49 × 73 × 21 mm

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popise máte poznačené, že Garmin 820 obsahuje snímač rýchlosti a kadencie, avšak nižšie už ho neuvádzate ako súčasť balenia, ktoré tvrdenie je pravdivé?

Diskusia a poradňa k Garmin Edge 820
Príslušenstvo pre Garmin Edge 820 Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 820.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií