AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Edge 830

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 830
4,8 14 hodnotení
GPS navigácia – na bicykel, uhlopriečka displeja 2,6", funkcie 3D budovy, meranie kadencie, výškomer, teplomer, záznam trasy, celkový čas, aktuálny čas jazdy, prejdená vzdialenosť, detekcia pohybu, tréningový denník, priemerná rýchlosť, aktuálna rýchlosť, meranie tepovej frekvencie a výpočet kalórií, vodoodolná, formát mapy IMG, výdrž batérie 20 h, kompatibilný OS Android a iOS, kompatibilná s Bluetooth, WiFi, ANT+ a USB, kábel a držiak súčasťou balenia, čierna farba puzdra, rozmery 82 × 50 × 20 mm (V׊×H), hmotnosť 78 g
Kód:  HUGedg830 Produktové číslo:  010-02061-01 Stránky výrobcu

Garmin Edge 830

Vďaka navigácii je náš každodenný život pohodlnejší a cestovanie je pre nás ešte príjemnejšie. Navigácia GPS na bicykel Garmin po zvolení adresy ihneď zobrazí vhodnú cestu do cieľa a poskytne pokyny, ako sa k nemu dostanete. Papierové mapy už nepotrebujete a ani sa nemusíte učiť zložité trasy. Výsledná trasa sa ukáže na jasne čitateľnom displeji s uhlopriečkou 2,6". Navigácia je vybavená batériou, vďaka ktorej bude fungovať až 20 h, čo je dostatočné aj v prípade dlhších ciest.

GPS navigácia Garmin Edge 830 Lifestyle
GPS navigácia Garmin Edge 830 ...

Zásadné prednosti navigácie GPS Garmin Edge 830

  • Cyklonavigácia Garmin nájde optimálnu trasu do vami zvoleného cieľa
  • Ľahko čitateľný displej s uhlopriečkou 2,6"
  • Batéria umožní chod až na dobu 20 h
  • Vodoodolnému vyhotoveniu neprekáža ani dážď
  • Moderné funkcie: 3D budovy, meranie kadencie, výškomer, teplomer, záznam trasy, celkový čas, aktuálny čas jazdy, prejdená vzdialenosť, detekcia pohybu, tréningový denník, priemerná rýchlosť, aktuálna rýchlosť, meranie tepovej frekvencie a výpočet kalórií
  • Obsah balenia tvorí kábel a držiak
  • Kompatibilná s operačným systémom Android a iOS
  • S vaším zariadením sa prepojí pomocou technológie Bluetooth, WiFi, ANT+ a USB
  • Farba prístroja je čierna

Moderné prvky navigácie GPS zabezpečujú príjemnú cestu až k cieľovému miestu

Navigácia GPS Garmin používa moderné technológie na lepšie plánovanie trás. Zobrazené informácie o súčasnej rýchlosti a čase jazdy vám umožňujú lepšie naplánovať trasu a presnejšie určiť čas príjazdu. Vodoodolná konštrukcia vám dovoľuje bez obáv používať navigáciu aj za dažďa bez toho, aby ste riskovali poškodenie. Možnosť vizualizácie budov a iných prvkov v 3D formáte podporí lepšiu vizuálnu orientáciu používateľov. GPS navigácia automaticky reaguje na váš pohyb a začne fungovať, hneď ako sa začnete hýbať. Na prehľadnom displeji môžete sledovať celkový čas aj doteraz prejdenú vzdialenosť. Zariadenie dokáže vypočítať a zobraziť vašu priemernú rýchlosť. S výškomerom zabudovaným v zariadení budete môcť sledovať prevýšenie, ktoré ste na trase zvládli. Teplomer vám napovie, aká je aktuálna teplota okolitého vzduchu.

GPS navigácia Garmin Edge 830 ...
GPS navigácia Garmin Edge 830 ...

S navigáciou GPS vždy nájdete svoj cieľ

Stačí naťukať cieľové miesto a navigácia GPS Garmin vás povedie správnou trasou, čo znamená menej strateného času a menej stresu. Navigácia GPS je kompatibilná s operačným systémom Android a iOS.

GPS navigácia Garmin Edge 830 ...

Optimalizujte svoj športový režim pomocou navigácie GPS

Určite vás nadchne funkcia záznamu trasy, ktorú si potom v pokoji prezriete a vyhodnotíte. Vašu srdcovú činnosť kontroluje snímač srdcovej frekvencie. Ak cvičíte s cieľom schudnúť, budete radi, že toto zariadenie sleduje množstvo spálených kalórií. Pokiaľ chcete rozvíjať svoju výkonnosť, monitorovať pokrok a vytyčovať si nové ciele, pomôže vám s tým tréningový denník. Tento výrobok sleduje aj kadenciu, teda rýchlosť šliapania, čo zaručuje monitorovanie náročnosti každej jazdy.

Rozmery navigácie GPS:

82 × 50 × 20 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

78 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
78 g Hotovo!
Určenie
Cyklistika Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
78 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Cyklistika Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
2,6" (6,6 cm) Hotovo!
Výdrž batérie
20 h Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
IMG Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GALILEO, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník Hotovo!

Výdrž batérie

Bežná výdrž batérie
15 h Hotovo!

Rozmery

Uhlopriečka displeja
2,6" (66,04 mm) Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
78 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, plánujete naskladniť aj zariadenie: Garmin Edge 840? Ak áno kedy?

Dobrý deň, zakúpila som si tento konkrétny produkt u Vás, súčasťou balenia bol aj kupón na topo czech v5 pro. Postupovala som podľa inštrukcii, avšak daný kód mi nešlo zobrať - neustále dookola píše, že kód nesprávny. Viete mi prosím poradiť? Taktiež, cez keď sa cez PC aplikáciu Garmin Express pokúšam aktualizovať mapy, neustále mi vypisuje chybu (bez konkretizácie v v čom je problém; pripojenie? pamäť?). Viete mi prosím poradiť, ako je možné si mapy aktualizovať? Ďakujem pekne

Dobrý den, prosím Vás, je součástí balení i TOPO Czech map ? Děkuji

zdravím, jaký je rozdíl mezi Garmin 830 a 530 ? díky za info

Dobrý den. Fungoval by s touto navigací i hrudní pás a další čidla které mám z EDGE 500 Děkuji

Dobrý den, dá se s aplikace mapy cz. nahrát uložená cyklistická trasa. Děkuji

Dobrý deň je tam aj slovenský alebo český jazyk?

Dobrý deň, nemáte v popise chybu ? Štandardne má Garmin Edge 830 veľkosť displeja 2,6” a výdrž 20h. Vopreď ďakujem za odpoveď

Display ma priemer 2,6" a vydrz 20h A nie 2,3" a vydrz 15h

Dobry den, obsahuje navigace mapu CR resp. Evropy? Dekuji.

12
Diskusia a poradňa k Garmin Edge 830
Príslušenstvo pre Garmin Edge 830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 830 Fahrradcomputer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 830 Fahrradcomputer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 830.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií