PET AD homeoffice

Garmin Vector 3 Double

Zobraziť katalóg
Garmin Vector 3 Double
Pedále – s wattmetrom, ponúkajú až 120 hodín životnosti na jednu súpravu batérií, hmotnosť 316g, batéria LR44/SR4
Kód:  SKG5700a Produktové číslo:  010-01787-00 Stránky výrobcu
Garmin Vector 3 Double Predaj skončil

Garmin Vector 3 Double

Garmin Vector 3 Double je už tretia generácia profesionálnych cyklistických pedálov určená pre náročných používateľov a náročné tréningy. Zhromažďujú rad dát o vašom výkone a merajú ich s vysokou presnosťou. Najvýraznejšou inováciou oproti starším modelom je úplne prepracovaný dizajn a konštrukcia pedálov. To bolo umožnené integrovaním wattmetrov do tela každého z nich. Okrem iného tak získavate možnosť nadobudnúť dáta o výkone každej nohy zvlášť. Na vyhodnotenie výsledkov v mobilnej aplikácii pedále využívajú technológiu ANT+ a Bluetooth. Pedále Vector 3 ponúkajú až 120 hodín životnosti na jednu súpravu batérií (LR44/SR4).

Kľúčové vlastnosti pedálov Garmin Vector 3 Double s wattmetrom

  • Úplne nová, prepracovaná konštrukcia
  • Veľmi presné meranie výkonu
  • Vhodné na náročné tréningy
  • Integrované wattmetre
  • Možnosť merať výkon každej nohy zvlášť
  • Dokonalejšie vyhodnotenie štýlu jazdy na cyklistickom trenažéri
  • Konektivita ANT+ a Bluetooth
  • Rovnaká inštalácia ako pri bežných pedáloch
  • Batérie s dlhou životnosťou

Výhody pedálov Garmin Vector 3 Double

Na úplne novej konštrukcii pedálov nenájdete pody, ktoré boli zavesené na ich tele, a v ktorých boli umiestnené ANT+ vysielače. Novo sú integrované do tela pedálov a stále si zachovávajú perfektný prenos nameraných dát do vášho cyklocomputera či športtestera. Vďaka absencii podov je teraz navyše možné namontovať pedále na širšie spektrum bicyklov. Samotná inštalácia je úplne totožná s montážou akýchkoľvek iných bežných pedálov.

Precízne meranie a vyhodnotenie dát

Pedále merajú unikátne množstvo dát, ktoré zbierajú v reálnom čase priamo počas jazdy. Hlavnou výhodou je nezávislé meranie ľavej aj pravej nohy. Celkový výpočet hodnôt tak nie je iba súčtom nameraným na jednej strane, doplneným odhadom druhej, ale sofistikovaným výsledkom získaným dvojicou wattmetrov. Pedále sú napríklad schopné určiť silu tlaku nohy na pedál a zobraziť, či k tomu dochádzalo priamo v mieste jeho osi alebo častejšie v posune doľava alebo doprava. Ďalej sú senzory schopné automaticky detegovať jazdu v sede i v stoji a následne nezávisle vyhodnotiť výsledky pre každý typ jazdy. Vďaka novým tréningovým aplikáciám TrainerRoad, The Sufferfest a Zwift ponúkajú Vector 3 Double ešte presnejšie vyhodnotenie dát než predtým.

Kompatibilné produkty Garmin:
Garmin Edge, Garmin Forerunner, Garmin fénix, Garmin Varia Radar, Garmin Varia Vision.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vector 3 Double. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vector 3 Double. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Vector 3 Double.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií