AlzaPlus+ sport PET

Gerber Freescape Small Lantern

Zobraziť katalóg
Gerber Freescape Small Lantern
Svietidlo – 80/5lm, výdrž 7/100 hodín, IPX4
Kód:  SPT5362 Produktové číslo:  13658140387
Gerber Freescape Small Lantern Predaj skončil

Gerber Freescape Small Lantern

Pre vášnivých rybárov, ktorí radi lovia po zotmení, pre cestovateľov, ktorí radi prespávajú v stane, alebo jednoducho na osvetlenie záhrady, na to všetko poslúži praktický lampáš Gerber Freescape Large Lantern. Diódy, ktoré sa skrývajú pod mliečne sfarbeným difuzérom, vám poskytnú svetelný tok až 80 lumenov, pričom si toto svetlo budete môcť užívať neprerušene až 7 hodín. 

Kľúčové vlastnosti

  • Lampáš ponúka svetelný tok až 80 lúmenov
  • Na maximálny výkon vydrží lampáš svietiť neprerušene až 7 hodín
  • Svietidlo rozsvietite pomocou bezdotykového kapacitného vypínača
  • Svetlo je napájané trojicou AA batérií
  • Krytie IPX4 zabezpečí svietidlu bezpečnosť aj v nepriaznivom počasí
  • S praktickým závesným okom zavesíte lampu všade tam, kam bude treba

Nezradí vás ani v nepriaznivom počasí

Ihneď po vložení štyroch monočlánkov bude svietidlo pripravené posvietiť vám na cestu aj v tej najčernejšie tme. Lampáš disponuje inovatívnym bezdotykovým kapacitným vypínačom. Toho sa stačí ľahko dotknúť a LED diódy svetlá sa rozžiaria. Pridržaním prsta na vypínači regulujete úroveň osvetlenia. Pri maximálnom svetelnom toku vydrží lampáš svietiť až 7 hodín, ak si vystačíte s minimálnymi 5 lumenmi, budete môcť svietiť 100 hodín. Svietidlo sa môže pochváliť nárazuvzdornou a odolnou konštrukciou s krytím IPX4, preto ju možno bez obáv používať aj v daždivom počasí. K tomu v hornej časti svietidla nájdete praktické závesné oko, vďaka ktorému si svietidlo zavesíte na cestách všade tam, kam len budete potrebovať. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gerber Freescape Small Lantern Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gerber Freescape Small Lantern.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií