AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIRO Agilis Highlight Yellow

Zobraziť katalóg
GIRO Agilis Highlight Yellow
Prilba na bicykel pánska dámska, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS škrupina, In-mold a lepená, 32 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, reflexné prvky
Kód:  SPTgiro108nad Produktové číslo:  SPTgiro108nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Agilis Highlight Yellow Predaj skončil

GIRO Agilis Highlight Yellow

Užívate si jazdu na bicykli v prírode? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vám pri páde zaručí ochranu. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn ideálny pre muža a ženu. Obvod cyklo prilby je 51 cm a 55 cm. Prilba na bicykel GIRO Agilis Highlight Yellow je robená predovšetkým na jazdu na horskom bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Agilis Highlight Yellow so svojou konštrukciou hodí na využitie na cestných alebo krosových bicykloch. Než si prilbu kúpite, mali by ste si overiť aké certifikácie získala. Táto prilba na bicykel sa chváli certifikáciou typu CE EN 1078. Na plnenie bezpečnosti má zabudovanú MIPS technológiu, ktorá dokáže zmierniť následky nárazu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí EPS škrupina, In-mold a lepená. O ľahké zapínanie prilby na bike sa postará otočné koliesko. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 32 ventilačných otvorov. Pohodlie a bezpečie pri nosení prilby zaručí aj vnútorná výstelka. Výstelku helmy na bicykel tvorí antibakteriálny materiál.

Rozhodujúce parametre cyklo prilby GIRO Agilis Highlight Yellow

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Určená pre muža a ženu
  • Obvod: 51 cm a 55 cm
  • Typ prilby na bike: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel disponuje MIPS technológiou
  • Vnútri je prilba tvorená: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Vo vnútri prilby je umiestnený antibakteriálny materiál
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 32

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel je doplnená technológiou MIPS, ktorá zaistí maximálnu ochranu hlavy. Pri náraze hlavy sa elastoméry natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, a tak redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale počas priameho nárazu zabránia poškodeniu mozgu. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že táto technológia nič neuberá vzhľadu a komfortu prilby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Agilis Highlight Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Agilis Highlight Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Agilis Highlight Yellow.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií