Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Aplikace

GIRO Agilis MIPS Mat Black

Zobraziť katalóg
GIRO Agilis MIPS Mat Black
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold a MIPS, 32 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, mips
Kód:  SPTgir247nad Produktové číslo:  SPTgir247nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Agilis MIPS Mat Black Predaj skončil

GIRO Agilis MIPS Mat Black

Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? Preto potrebujete správnu prilbu na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model je vzhľadom na svoje konštrukčné riešenie určený pre unisex. Obvod prilby na bicykel je 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black je najlepšou možnosťou na jazdu na horskom bicykli, ale je možné ju využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black sa hodí na jazdu na cestných a krosových bicykloch. Pri výbere prilby by ste sa tiež mali zaujímať o certifikácie, ktorými prešla. Táto prilba na bicykel prešla certifikáciami typu EN 1078. Aby zaistila bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá sa v prípade pádu postará o absorpciu rotačných síl a zmiernenie následkov. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto cyklo helmy je In-mold a MIPS. Jednoduché zapnutie prilby na bicykel je zabezpečené vďaka otočnému koliesku. Poteniu hlavy zabraňuje to, že na prilbe nájdete 32 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie sa postará, aby bola prilba pohodlná a bezpečná.

Významné vlastnosti prilby na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black

  • Pre každého cyklistu by mala byť dôležitá bezpečnosť, k tej potrebuje správnu prilbu
  • Hodí sa pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Typ cyklo prilby: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Typ vložky vnútri prilby: EPS Liner
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 32

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Helma na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak dopadnete pri páde na hlavu, elastoméry sa natiahnu. a dajú škrupine možnosť pohybu, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že táto technológia nemá vplyv na vzhľad a pohodlnosť prilby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Agilis MIPS Mat Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Agilis MIPS Mat Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Agilis MIPS Mat Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií