AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GIRO Agilis MIPS Mat Black L

Zobraziť katalóg
GIRO Agilis MIPS Mat Black L
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold a MIPS, 32 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, mips
Kód:  SPTgir248 Produktové číslo:  768686265068

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Agilis MIPS Mat Black L

Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn ideálny pre unisex. Obvod prilby na bicykel je 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black L poslúži hlavne pri jazde na horskom bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black L sa hodí na jazdu na cestných a krosových bicykloch. Prilbu by ste mali vyberať aj podľa certifikácie, ktorú má. Tento druh cyklo helmy prešiel certifikáciou typu EN 1078. Aby plnila nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá má schopnosť v prípade pádu absorbovať rotačné sily. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto helmy na bicykel je In-mold a MIPS. Prilbu bez problému zapnete vďaka otočnému koliesku. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 32 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie je zárukou pohodlia a bezpečia.

Dôležité parametre prilby na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black L

  • Bezpečnú jazdu na bicykli si zaistíte so správnou cyklistickou prilbou
  • Určená pre unisex
  • Obvod hlavy: 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Typ prilby na bike: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: EPS Liner
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 32
  • Veľkosť prilby na bicykel Giro: L

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

O ochranu vašej hlavy sa stará MIPS technológia, ktorá sa postará o bezpečnosť vašej hlavy. Pri páde sa elastoméry natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, počas nárazu to môžu byť práve tie milimetre, ktoré vás zachránia od poranenia hlavy. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že technológia MIPS neovplyvní pohodlie a vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Agilis MIPS Mat Black L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Agilis MIPS Mat Black L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Agilis MIPS Mat Black L.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií