Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

GIRO Agilis MIPS Mat Black M

Zobraziť katalóg
GIRO Agilis MIPS Mat Black M
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold a MIPS, 32 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, mips
Kód:  SPTgir247 Produktové číslo:  768686265051

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Agilis MIPS Mat Black M

Ste zapálený do jazde na bicykli v náročnejšom teréne? Potom je pre vás dôležité, mať tú správnu prilbu na bicykel, ktorá vám zaistí ochranu v prípade nehody. Ide o model, ktorý sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre unisex. Obvod prilby na bike je 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black M patrí hlavne na horský bicykel, ale zažiarite v nej aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black M sa vám bude dobre používať pri jazde na cestnom alebo krosovom bicykli. Pri vyberaní prilby by ste sa mali zaujímať aj o to, akými certifikáciami prešla. Táto helma na bicykel disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby prilba plnila požadované nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá dokáže zmierniť následky nárazu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí In-mold a MIPS. Otočné koliesko sa postará o jednoduché zapnutie prilby na bicykel. Poteniu hlavy prilba zabráni tým, že je doplnená o 32 ventilačných otvorov. Na zabezpečenie komfortu a bezpečia je prilba vnútri vybavená vystužením.

Zaujímavé vlastnosti prilby na bicykel GIRO Agilis MIPS Mat Black M

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Vhodná pre unisex
  • Obvod hlavy: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Typ cyklo prilby: MTB a cestná
  • Cyklistická prilba má MIPS technológiu
  • Vnútri je prilba tvorená: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 32
  • Veľkosť cyklo prilby Giro: M

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

Cyklistická prilba zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaisťuje najvyššiu možnú bezpečnosť vašej hlavy. Keď dopadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, čím sa zmenšia rotačné sily, ktoré pôsobia na mozog veľmi kriticky. Tento pohyb môže vyzerať bezvýznamne, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že tento druh technológie nepôsobí na vzhľad a komfort.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude helma i ve velikosti S? Děkuji

Dobrý den, kolik přibližně váží tato helma. Nikde to nemohu dohledat. Děkuji

Diskusia a poradňa k GIRO Agilis MIPS Mat Black M
Príslušenstvo pre GIRO Agilis MIPS Mat Black M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Agilis MIPS Mat Black M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Agilis MIPS Mat Black M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií