AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIRO Agilis MIPS W Black Craze

Zobraziť katalóg
GIRO Agilis MIPS W Black Craze
Prilba na bicykel dámska, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold, 32 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, wind tunnel, mips
Kód:  SPTgir257nad Produktové číslo:  SPTgir257nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Agilis MIPS W Black Craze Predaj skončil

GIRO Agilis MIPS W Black Craze

Jazdíte na bicykli často do prírody? Preto by ste si mali kúpiť príslušnú prilbu na bicykel pomocou ktorej bude vaša hlava v bezpečí aj pri páde. Tento model sa vďaka svojmu dizajnu hodí pre ženu. Obvod prilby na bicykel je 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS W Black Craze je vhodná najmä na jazdu na horskom bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel GIRO Agilis MIPS W Black Craze sa skvele hodí k jazde na krosovom alebo cestnom bicykli. Výber prilby by mal závisieť aj od toho, aké certifikácie má. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby zaistila bezpečnosť, má vo výbave MIPS technológiu, ktorá v prípade pádu absorbuje všetky rotačné sily. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je In-mold. So zapnutím cyklo prilby nebudete vďaka otočnému koliesku bojovať. Nemusíte mať strach z potenia hlavy, prilba má 32 ventilačných otvorov. Pohodlie a bezpečie pri nosení prilby zaručí aj vnútorná výstelka.

Kľúčové parametre prilby na bicykel GIRO Agilis MIPS W Black Craze

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Ideálna pre ženu
  • Obvod: 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm
  • Typ cyklo prilby: MTB a cestná
  • Cyklo helma používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vnútri je prilba vybavená: Antibakteriálne výstelky CoolFit
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 32

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

S prilbou ste patrične chránení technológiou MIPS, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale pri náraze vás ochráni pred zranením. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že na vzhľad a komfort prilby táto technológia nemá vplyv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Agilis MIPS W Black Craze Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Agilis MIPS W Black Craze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Agilis MIPS W Black Craze.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií