AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIRO Ceva Mat Bright Pink

Zobraziť katalóg
GIRO Ceva Mat Bright Pink
Lyžiarska prilba – pre ženu s Hard shell konštrukciou; ventilácia prilby Thermostat Control; vyhotovenie: mäkké uši; hmotnosť: 380 gramov; technológia MIPS: nie; sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTgir69nad
GIRO Ceva Mat Bright Pink Predaj skončil

GIRO Ceva Mat Bright Pink

GIRO Ceva Mat Bright Pink je veľmi ľahká a komfortná dámska lyžiarska prilba s vynikajúcimi funkčnými vlastnosťami. Bezpečnosť vám zaručí Hard Shell konštrukcia, ktorá je založená na samostatnom tvarovaní odolnej vonkajšej škrupiny, ktorá je následne spojená s vnútornou EPS vložkou. Prilba je vybavená špičkovým odvetrávacím systémom Thermostat Control. Trojstupňová regulácia odvetrávania umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie prúdenia čerstvého vzduchu prilbou, a to s pomocou malého ovládacieho prvku na hornej strane prilby. Odvetrávanie je možné ľahko nastaviť aj v rukaviciach. Ku skvelému komfortu prispejú výstelky z príjemného materiálu doplnené o antibakteriálnu úpravu a prilba je aj úplne kompatibilná so všetkými okuliarmi značky Giro. GIRO Ceva je zárukou bezpečia aj komfortu na svahu.

Kľúčové vlastnosti GIRO Ceva Mat Bright Pink

  • Dámska lyžiarska prilba
  • GIRO Ceva s Hard Shell konštrukciou
  • Ventilačný systém Thermostat Control
  • Vďaka Vertical Tuning možnosť nastaviť výšku prilby
  • In Form System umožňujúci upraviť veľkosť
  • Výstelky s antibakteriálnou úpravou
  • Kompatibilná s okuliarmi Giro
  • Farebné vyhotovenie: ružové

Flexibilné upínanie prilby GIRO

Okrem vynikajúcich funkčných vlastností je lyžiarska prilba GIRO vybavená aj upínacím systémom, ktorý umožní jej dokonalé držanie na hlave. In Form systém zaručí ľahké sťahovanie ergonomického kolieska, ktoré je umiestnené na spodnej strane prilby. Môžete tak upraviť veľkosť prilby až o 6 cm. Vďaka technológii Vertical Tuning je možné presne podľa potreby upraviť aj výšku prilby. GIRO Ceva je vysoko kvalitná lyžiarska prilba, ktorá je skvelou voľbou pre ženy preferujúce nielen bezpečie, ale aj pohodlie.

Hmotnosť:
380 g

Veľkosti:
S a M


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Ceva Mat Bright Pink.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií