AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIRO Ceva Mat

Zobraziť katalóg
GIRO Ceva Mat
5 1 hodnotení
Lyžiarska prilba dámska, vyhotovenie: mäkké uši, biela, hmotnosť 380g
Kód:  SPTgio0082nad Produktové číslo:  SPTgio0082nad

GIRO Ceva Mat

Dámska lyžiarska prilba GIRO Ceva Mat White v sebe spája špičkové moderné technológie, ktorých výsledkom je maximálne komfortná prilba v decentnom dizajne poskytujúca znamenitú ochranu hlavy. Tvorená je pomocou Hard Shell konštrukcie, ktorá je založená na samostatnom tvarovaní odolnej vonkajšej škrupiny a tá sa následne spojí s vnútornou polystyrénovou vložkou. V prípade pádu je pritom energia nárazu rovnomerne rozložená po celej ploche prilby. Regulovateľné a uzatvárateľné odvetrávanie Thermostat Control, ktoré môžete ľahko ovládať jednou rukou, zaistí optimálne prúdenie vzduchu pre čo najvyšší komfort. Súčasťouprilby GIRO Ceva je tiež systém Stack Ventilation umožňujúci podporu odvetrávania okuliarov a napomáhajúci k tomu, aby sa okuliare nerosili.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskej prilby GIRO Ceva Mat White

  • Dámska lyžiarska prilba GIRO Ceva v decentnom dizajne
  • Giro pre perfektnú bezpečnosť aj pohodlie na svahu
  • Ceva s vysoko odolnou Hard Shell konštrukciou
  • Pri páde je energia nárazu rozložená po celej ploche prilby
  • Optimálne odvetrávanie vďaka Thermostat Control
  • Stack Ventilation podporujúci odvetrávanie okuliarov
  • Upínací systém In Form umožňujúci rýchle nastavenie veľkosti
  • Výškové nastavenie prilby zaisťuje systém Vertical Tuning
  • Lyžiarska prilba GIRO s príjemnými plyšovými výstelkami
  • Ceva je kompatibilná so všetkými lyžiarskymi okuliarmi GIRO
  • Možnosť napojenia GIRO audio systému Outdoor Tech
  • Úchyt pre pevné usadenie okuliarov
  • Farebné vyhotovenie: sivo-biele

GIRO Ceva Mat sa vám dokonale prispôsobia

Pre výnimočné pohodlie pri lyžovaní je prilba GIRO vybavená upínacím systémom In Form. Ten umožňuje nastavenie jej veľkosti pomocou kolieska, a to behom pár sekúnd a dokonca aj v rukaviciach. Ergonomické koliesko pritom poskytuje až 6 cm rozsah prispôsobenia a prispieva k vašej vyššej bezpečnosti. Vďaka Vertical Tuningu je možné prilbu tiež nastaviť výškovo. Systém ponúkavertikálne vyrovnanie prednej aj zadnej polohy prilby, aby presne zodpovedala tvaru vašej hlavy i lyžiarskych okuliarov.

GIRO na lyžovanie v úplnom pohodlí

K pohodlnému noseniu a skvelému tepelnému komfortu prispievajú príjemné plyšové výstelky. Nechýba ani úchyt na lyžiarske okuliare, ktorý zabezpečí ich pevné usadenie na prilbe. Ten je pritom kompatibilný so všetkými lyžiarskymi okuliarmi GIRO a takisto s GIRO audio systémom Outdoor Tech. GIRO Ceva Mat White je určená pre všetky ženy, ktoré na svahupreferujú kombináciu vysokého pohodlia i bezpečia.

Veľkosti:
S a M


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Ceva Mat White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Ceva Mat.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií