AlzaBoxy Q1 PET

GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum

Zobraziť katalóg
GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum
5 2 hodnotení
Cyklistické tretry – MTB, materiál zvršku: syntetická koža, zapínanie: šnúrky, suchý zips, na typ zámkov: SPD, podošva: Vibram, hmotnosť: 510g
Kód:  SPTgir124nad Produktové číslo:  SPTgir124nad
GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum Predaj skončil

GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum

GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum sú pánske pretekárske a enduro tretry preverené svetovými traťami oboch disciplín. Cyklistické tretry GIRO ponúkajú perfektné usadenie nohy, tvrdosť pri šliapaní aj dostatok flexie pre chôdzu. Zvršok topánky Chamber II je vyrobený z odolnej syntetickej kože, ktorá vyniká svojou vodoodolnosťou. Pevné upnutie nohy v topánke GIRO Chamber zaistí klasické šnurovanie pomocou šnúrok a pások na suchý zips. Šnúrky sú pritom vysoko odolné a držia pevne uzol. Vďaka tomu sa nestane, že by sa pri jazde samovoľne rozviazali.

Kľúčové vlastnosti tretier GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum

  • Pánske cyklistické závodné a enduro tretry GIRO Chamber II
  • GIRO s perfektným usadením nohy
  • Tretry GIRO s tvrdosťou pri šliapaní a ideálnou flexiou pre chôdzu
  • Zvršok Chamber II je vyrobený z vodoodolnej syntetickej kože
  • Podrážka z patentovanej gumovej zmesi Vibram Megagrip
  • GIRO ponúkajú kontrolovaný sklz a perfektnú priľnavosť k pedálu
  • Pevné upnutie pomocou šnurovania a pásika na suchý zips
  • Farebné vyhotovenie: hnedo-sivo-čierne

GIRO Chamber II s mimoriadnou priľnavosťou

Podrážka tretier GIRO Chamber II je vyrobená z patentovanej gumovej zmesi Vibram Megagrip, ktorá poskytuje skutočne mimoriadnu priľnavosť a vynikajúcu trvanlivosť. V podmienkach, keď je potrebné vystupovať na vlhké alebo uklonené povrchy, je neoceniteľnou vlastnosťou kontrolovaný sklz, ktorý obmedzuje riziko pošmyknutia a pádu. Podrážka z materiálu Vibram Megagrip vás tak podrží zakaždým, keď budete musieť zosadnúť z bicykla alebo ho chvíľu v teréne niesť.

Tretry GIRO pre novú úroveň výkonu

Použitý materiál podrážky okrem iného zaistí tiež perfektnú priľnavosť k pedálu a dostatočnú tvrdosť pri šliapaní. Podrážka je pritom kompatibilná so zámkami SPD a disponuje úchytom posunutým o 10 mm dozadu. Perfektný pocit pedálu a odpruženie navyše zlepšuje optimalizovaná medzipodrážka EVA. Tretry GIRO Chamber II ponúkajú jednoducho úplne novú úroveň výkonu, a to vďaka ideálnej pružnosti, neuveriteľnej efektivite pri šliapaní a dokonalému napojeniu na pedále.

Veľkosti:
42, 43, 44 a 45 EU

Hmotnosť:
510 g/43 EU


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Chamber II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Chamber II Black/Dark Shadow/Gum.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií