AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M

Zobraziť katalóg
GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M
5 2 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold, 26 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, wind tunnel, mips, hmotnosť 235g
Kód:  SPTgir241 Produktové číslo:  768686743955

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M

Jazdíte na bicykli často do prírody? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktoré funguje ako ochrana v prípade nehody. Tento model je svojím konštrukčným riešením určený pre unisex. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a hmotnosť sa rovná 0,235 kg. Prilba na bicykel GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale je možné ju využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M sa najviac hodí na cestné a krosové bicykle. Pri vyberaní prilby by vás tiež malo zaujímať, ktoré certifikácie má. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Z veľkej časti je tento model tvorený bezpečnostnou technológiou In-mold. O ľahké zapínanie prilby na bike sa postará otočné koliesko. Nemusíte mať strach z potenia hlavy, prilba má 26 ventilačných otvorov. Väčší komfort a bezpečie pri nosení prilby zaisťuje aj vnútorné vystuženie.

Rozhodujúce prednosti cyklo prilby GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť: 0,235 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Typ vložky vnútri prilby: Coolmax výstelky
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 26
  • Veľkosť prilby na bicykel Giro: M

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklistická prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, čím sa zmenšia rotačné sily, ktoré pôsobia na mozog veľmi kriticky. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale počas priameho nárazu vám môže zachrániť život. Výhodou technológie MIPS je to, že táto technológia nijako neuberie na komforte a kráse prilby.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych si chtěl tuto přilbu objednat ve velikosti M, ale není mi to umožněno. Místo tlačítka objednat je zde napsáno vyberte variantu a po zakliknutí se mi pouze posune stránka úplně dolů a není zde nic na výběr. Vyzkoušeno na dvou prohlížečích.

Diskusia a poradňa k GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M
Príslušenstvo pre GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Cinder MIPS Mat Black/Charcoal M.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií